Turkse jeug voel onwelkom in Nederland

Deel op

Nederlands-Turkse jongeren vervallen in apathie en voelen steeds minder binding met de Nederlandse samenleving, zeggen tien Turks-Nederlandse professionals, onderzoekers, pedagogen en beleidsadviseurs maandag in een manifest op de website van de Volkskrant.

Schrijvers van het manifest noemen de maatschappelijke positie van Nederlands-Turkse jongeren bijzonder zorgwekkend. Door de tanende binding met de samenleving zouden ze sneller vatbaar worden voor criminaliteit en islamitische radicalisering.

Lees verder.

полиграфДанильченко Юрий Харьков

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.