Mandela, lekker verjaar maar onthou jou nalatenskap

Deel op

‘n Mooi gewone dag waarop mense werk toe gegaan het om hulle brood te verdien in Kerkstraat, Pretoria, toe jou ANC-bom se oorverdowende knal n sekonde deur stilte en toe die gekerm en gegil van dié wat nog leef opgevolg is.

Die nalatenskap van ‘n eerstewêreldland wat jy deur verraad en leuens bekom het en binne ‘n skrale 16 jaar op sy knieë gebring en vernietig is.

Toegelaat het deur jou stilswye dat derduisende blankes vermoor, verkrag en vertrap geword het.

Jou eie swart mense tienvoudig verarm is.

Lekker verjaar, mnr Mandela, maar geen dank vir jou nalatenskap nie.

курна для хамама ценаФільчаков прокурор

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.