Mandela ontmoet Ghana se sokkerspan

Deel op

Met president Zuma en ander wat gaande oor die Ghanese sokkerspan is, het ook Nelson Mandela besluit om “die Swart Sterre” te besoek, volgens sy stigting wat gister ‘n verklaring uitgereik het.

“Nelson Mandela is vanmiddag aan lede van die Swart Sterre-sokkerspan en hul bestuurder, afrigter en tegniese span by sy huis in Houghton voorgestel,” het die woordvoerder vir die Nelson Mandela-stigting, Sello Hatang, gesê.

Die span het vroeër vir Winnie Madikizela-Mandela en haar familie by haar huis in Soweto ontmoet, het hy gesê.

Mandela het ‘n brief gestuur waarin hy die span sterkte in hul wedstryd teen Uruguay Vrydagaand toegewens het.

Hy het gesê Ghana het die hele vasteland goed verteenwoordig en hoewel hulle nie vir halfeindrondte gekwalifiseer het nie, kon hulle kop omhoog terugkeer huis toe.

МордвиновДанильченко Юрий прокурор

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.