ATKV misbruik sy Afrikanerlede

Sakkie Kotze
Deel op

Sakkie Kotze

Beeld het gister (9 Junie) ‘n foto van die ATKV gepubliseer wat ballonne ter ondersteuning vanh Bafana vrygelaat het – by die Voortrekkermonument nogal. Dit wil voorkom of dit Centurion-tak is wat dit gedoen het. Die voorsitter, ene Sakkie Kotze, is glo weer tot die ATKV se bestuur gekies.

Die byskrif by die foto lui: “BAFANA, WEN MONUMENTAAL!  Die ATKV se Centurion-tak het gister ballonne met boodskappe om Bafana Bafana sterkte toe te wens vir WB 2010 by die Voortrekkermonument in Pretoria vrygelaat. Die boodskappe het gewissel van ‘Oos wes, Bafana bes’ tot ‘Moenie verloor nie’. Foto: CORNéL VAN HEERDEN.”

Ek het gelukkig al ‘n hele paar jaar gelede uit die ATKV padgegee, maar ek maak heftig beswaar dat hierdie mense die Voortrekkermonument op hierdie manier besoedel en beswadder.  Die Centurion-tak is een van die voorstes om die Afrikaner se koppe te draai om in een groot mengelmoesgemorspul met swartes in te gaan in die sogenaamde reënboognasie. Wanneer gaan die gewone ATKV-lid wakker word en besef hoe hy misbruik word?

интернет магазин мягких игрушекФільчаков прокурор

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.