1300 kg dagga in ‘n taxi

Deel op

‘n Vyf-en-dertigjarige swart man is Maandag in hegtenis geneem met 1300kg dagga in sy minibus toe hy vir spoed op die N3 gevang is, het die Gautengse polisie gesê.

Die swarte het 147km / u in ‘n 100km / u- sone in sy Toyota Quantum gery het toe verkeersbeamptes hom op die N3, naby Heidelberg, om 06:25 voorgekeer het, sê konst Thivhulawi Tshilate.

“Toe die verkeersamptenaren aan hom te kenne gegee het dat hy moet stilhou, het die bestuurder teen ‘n hoë spoed weggejaag. Hulle het hom agtervolg totdat hulle horn tussen Spookbrug en Poortjiebrug gevang het,” het Tshilate gesê.

“Die bestuurder het die voertuig verlaat en in die veld in weggehardloop. Twee verkeersbeamptes het hom te voet agtervolg en die verdagte in hegtenis geneem.”

Binne die minibus het die polisie 95 sakke dagga met ‘n beraamde straatwaarde van R1 miljoen gevind.

купить детские кубики пластмассовые большиеДанильченко Юрий отзывы

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.