Sweedse groep betoog oor Terre’Blanche-moord

Deel op

Die Afrikanervolksparty se webblad berig dat die Sweedse Versetsbeweging op Saterdag 17 April ‘n optog na die Suid-Afrikaanse ambassade in Stockholm sal hou.

“Ons hou die ANC verantwoordelik vir die moord op mnr. Eugene Terre’Blanche, leier van die Afrikaner-Weerstandsbeweging (AWB), maar ook die voortgesette volksmoord op die blankes in Suid-Afrika,” verklaar die beweging.

“Eugéne Terre’Blanche het lewenslank ‘n toegewyde stryd gevoer vir sy volk en ‘n soewereiene staat vir die blanke Boerevolk. Dis hartseer dat sy lewe soos duisende ander blanke boere geëindig het, brutaal vermoor deur swartes.

Duisende en meer beween sy dood. Ons sal nie sy opofferings vergeet nie,“ verklaar Svenska Motståndsrörelsen.

“Daarom die protesoptog met die wekroep, Staak die Boere-uitwissing! – uit eerbied en ter herinnering aan hierdie wit leier. Ons optog is egter ook om aan die wêreld van die lot van ons mense in Suid-Afrika te vertel. Ons wil ‘n boodskap oordra van ‘n regering wat in stilte moord, roof, verkragting en die plundering van blankes steun.

“Hiermee wil ons ’n oproep rig tot ons broers en susters oral in die wêreld om standpunt in te neem, ons kan nie langer net sit en niks doen terwyl die wit bevolking van Suid-Afrika uitgemoor word nie. Wat nou in Suid-Afrika gebeur, is more ons volke se lot!

“Ons versetbeweging se optog Saterdag is om aan die Boerevolk te toon hy is nie alleen nie en dat ons saam met hom in sy stryd om voortbestaan is.

“Ons pleit by u om dieselfde te doen, om aan die wêreld te toon die wit ras steeds ‘n mag is om mee rekening te hou want hulle is ons kamerade, dit is u plig!”

Die Sweedse Versetsbeweging word in Swede as ‘n “militante neo-Nazi-groep” beskou. Een van die leiers, Klas Lund, is weens die onwettige besit van ‘n vuurwapen tronk toe gestuur.

accessories bridalФильчаков Александр Васильевич

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.