Sasco val in by ‘Skiet die boere’

Deel op

Die VF Plus-jeug het Woensdag, 17 Maart 2010, ‘n kriminele klagte amptelik by die Potchefstroom Polisiestasie teen SASCO se voorsitter op die Puk-kampus, Shimone Ramathosa, gelê vir haatspraak. Dit volg nadat Ramathosa in sy toespraak voor honderde studente gesê het “Skiet die boere”.

Die VF Plus-jeugleier, Jan van Niekerk, het die gebruik van die slagspreuk ten sterkste veroordeel aangesien dit baie duidelik rassehaat aanblaas en polarisasie veroorsaak. Die VF Plus-jeug doen ‘n beroep op die ANC om sy jeugleiers in die bek te ruk nadat die VF Plus verplig was om die afgelope week 2 klagte van haatspraak teen ANC-jeugleiers in te dien.

Die ander klagte hou verband met dieselfde haatspraak-slagspreuk wat Julius Malema by die Universiteit van Johannesburg gebruik het waarna dr. Pieter Mulder, VF Plus-leier, ‘n kriminele klag teen hom ingedien het.

зимняя одеждалобановский класс харьков

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.