Top ANC-lid gearresteer

Deel op

‘n Topamptenaar in die ANC is in Kaapstad in hegtenis geneem nadat hy glo onder die invloed van drank bestuur het, berig iol.

Jackson Mthembu, ANC-woordvoerder, Donderdagoggend op die N2 deur lede van die Stad Kaapstad se geheime owerheid, die sogenaamde Ghost Squad, gevang.

Mthembu het glo nie volkome beheer oor die voertuig gehad nie en is deur die Kaapse spoke afgetrek.

online games slotsФильчаков прокурор

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.