Bom agter Ian Khama se kantoor gevind

Deel op

‘n Ondersoek is van stapel gestuur nadat ‘n ploftoestel in ‘n motor, agter pres. Ian Khama van Botswana se kantoor gevind is.

“Die ministerie van verdediging wil die publiek inlig dat die ondersoek steeds aan die gang is. ‘n Ploftoestel was in ‘n motor gevind wat agter die kantoor van die president geparkeer was,” het die departement in ‘n verklaring gesê.

“Vrae oor wie die toestel daar geplaas het, vorm op dié stadium deel uit van die ondersoek.”

Die pakkie het tot ‘n bomdreigement gelei, en Khama se kantoor sowel as geboue in die Gaborone-omgewing was op 3 Maart ontruim.

Khama was ten tyde van die voorval op ‘n staatsbesoek aan Australië.

“Die toestel was in ‘n geseëlde harde plastiekhouer gevind. Die merke, vorm en kleur van die pakkie het laat blyk dat dit ‘n houer is wat gebruik word vir die verbryseling van granate.”

Die toestel is deur veiligheidsagente vernietig, as ‘n maatreël om verdere risiko’s te vermy.

ниблер силиконовый купить украиналобановский александр компромат

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.