Die arme Henry Jeffreys

Deel op

Ten spyte daarvan dat hy bevoordeel is ver bo sy vermoë met die redakteurspos by Die Burger – kan die arme man net nie uitstyg bo sy rassistiese haat jeens die blanke wat min of meer kop uitsteek in elke artikel of skrywe van hom nie.

Nou het hy dit weer teen die blankes wat orde in die vernielde munisipaliteite probeer herstel.

Plaas dat Jeffreys liewers iets positiefs vanuit sy posisie as redakteur vir sy medekleurlingvolksgenote doen wat tot hulle voordeel en voorspoed kan strek en dankbaar is vir die blankes wat die munisipaliteite begin verbeter wat deur sy ANC-party in die rioolsloot in  bestuur is, weens korrupsie en wanbestuur.

Dit is juis van jou soort, Henry Jeffreys, wat ons wil wegkom – die soort wat ten spyte van onlogiese bevoordeling net nie oor die innerlike krag beskik om verby die “ek-kry-myself-tog-so-jammer”-sindroom te kom nie.

 

diamond dogs videoФільчаков Олександр Васильович прокурор

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.