Prostitusie en dwelms kom saam met sokker

Deel op

Luidens ‘n berig op Nuus24 gaan mensesmokkelaars glo meer as 40 000 buitelandse prostitute vir WB 2010 “invoer”.

Die regering verwag terselftertyd ’n verskerpte invloei van dwelms soos kokaïen en heroïen deur Suid-Afrika se grense, volgens ‘n woordvoerder van die sentrale dwelmgesag (CDA).

Dié kommer is uitgespreek by die bekendstelling van die Verenigde Nasies se verslag oor internasionale dwelmhandel.

Lees meer hier.

промышленные насосы высокого давлениялобановский александр биография

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.