Afriforum en die stryd

Deel op

Mag ek toegelaat word om aan Willem Reitzma ‘n antwoord te gee. Solidariteit en Afriforum werk vir die Boere en die Afrikaner wat onder die haak van die vervloekte ANC uit wil kom. Hulle het darem vir Crawford von Abo se regte opgestaan en vir Pretoria se naam en teen Nestlé, ens. As ons as witmense wil oorleef, moet ons liefs nie briewe of rubrieke soos jy skryf nie want dan sien Malema en sy soort dit raak.Ons staan op die drumpel van ‘n rewolusie, as jy dit nog nie weet nie.

NUUT!

Ek stem saam dat die vervloekte CIA en MI6 soos in die 1980’s ons weereens vanuit die Amerikaanse en Britse ambassades uit, die stryd aansê, soos ons wat op die grens was, wel van weet. Maar ons sal maar weereens daardie stryd moet opneem, ouderdom of nie. Of hoe my maat?

игри для дивчатлобановский александр игоревич класс

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.