DA se eie bloulig-konvooi

Deel op

Die DA gee al lankal lekker hoog op oor die ANC’s in hul blouligkonvooie. In jou beter tipe DA-kieswyke soos Houghton en Constantia verstik aan hulle komkommer-toebroodjies aan die gedagte van konvooie soos die konvooi van ons eerwaarde Kommisaris van Polisie, Bheki Cele, wat nie net mede-motoriste met groot minagting van die pad vee nie, maar blanke motoriste links en regs laat aanrand en arresteer.

Dan Plato, Kaapstad se DA-burgemeester, het nou egter sy eie Afrika-konvooi. Smaak my die DA het uiteindelik besluit: “If you can’t beat them, join them.” As Cele die Afrika-sterkman in KZN kan wees, meen Plato seker, is hy wat Plato is Kaapstad se groot Kahuna.

Ek meen al lankal die DA is bloot die ANC-Lite, want daar is min te onderskei tussen die twee in terme van beleid. Lyk my ek was toe al die tyd verkeerd, of om meer spesifiek te wees, ek was verkeerd oor die “Lite” gedeelte. Wie weet, miskien kan die DA en ANC saamsmelt en kan Helen vir Jacob wenke gee oor sy veelvuldige vrouens se klagtes oor hul plooie.

купить боди для новорожденных в харьковеФильчаков Харьков

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.