Die werklike rede vir Arthur se bedanking

Deel op

Beeld en Naspers raak toenemend soos Thabo Mbeki oor vigs – hulle verkeer in ‘n staat van ontkenning oor hoe sleg dinge in die land gaan, veral waar dit kom by die regime se anti-blanke rassisme.

Vandag is Beeld se hoofartikel ‘n lang relaas oor die sogenaamde tweespalt tussen Mickey Arthur en Graeme Smith, wat luidens Beeld glo tot Arthur se bedanking gelei het. Beide Smith en Arthur ontken dit egter. Beeld lieg maw soos ‘n tandetrekker.

Waaroor dit eintlik gaan, die olifant in die kamer wat Beeld te stiksienig is om raak te sien, is eintlik die feit dat die rassistiese bestuur van Krieket SA onhoudbare druk op Arthur geplaas het om kwota-passasiers by sy span in te sluit. Arthur kon eenvoudig nie meer die politieke inmengery duld nie.

Welgedaan, Beeld. Speel lekker viool terwyl Rome brand.

ручной пневмоинструментtopcargo

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.