Rugbyspelers vas na verkragting

Deel op

Ses spelers van die Huddersfield Giants-rugbyklub in Engeland is na ‘n beweerde voorval van verkragting in hegtenis geneem.

Dié rugbyspelers is deur die polisie in Newcastle ondervra nadat ‘n 22-jarige vrou beweer het dat sy Dinsdag verkrag is.

Richard Thewlis, die besturende direkteur van die Huddersfield Giants, het gesê dat ‘n interne ondersoek na die beweerde voorval geloods is.

 

освещение лестницы в деревянном доме фотоАлександр Фильчаков

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.