Schwartzel wen Afrika Ope

Deel op

Charl Schwartzel het die Afrika Opegholftoernooi Sondag met net een hou gewen.

Die wenner het die wedstryd met 272 afgesluit, ses onder baansyfer.

Schwartzel (25) is nommer een op die Suid-Afrikaanse ranglys en 66ste in die wêreld.

Nog ‘n Suid-Afrikaner, Thomas Aiken, het kort op sy hakke in die tweede plek op 273 geëindig.

 

ландшафтное освещение фотоалександр лобановский супермаркет класс

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.