De Klerk en verraaiers moet wortel en tak uitgeroei word

Deel op

ImageDie Afrikaners en die blankes se voortbestaan in hierdie land is moontlik van korte duur.  Waarom gaan dit so sleg met ons?  Wat moet ons daadwerklik daaraan doen?  En as ons weer ons mooi land sou verower, hoe gaan ons dit behou terwyl ons die kiem van selfvernietiging in ons gene dra?

Ons hoef net in Josua te gaan lees wat die antwoorde op die bogenoemde vrae is.  Toe Israel sondig deur van die buit uit die verslane stad Jerigo teen God se bevel in, heimlik vir hulself neem, het Hy sy eie verbond oortree soos Hyself dit stel, en hulle nie langer voor hulle vyande laat standhou totdat die ban onder hulle met wortel en tak uitgeroei is nie.  Sy voorskrif om dan vir Agan, wat skelmpies een mooi mantel, tweehonderd sikkels silwer en een goudstaaf in die grond binne sy tent begrawe het, te straf om sodoende die hele Israel te reinig, het alles van Agan ingesluit.  Daar was geen genade nie; hy, sy vrou, sy seuns en dogters, sy kleinvee en sy tent en alles wat aan Agan behoort het, is gestenig en verbrand en ’n groot hoop klippe is daarop gepak.  Josua se laaste woorde aan Agan was: “Hoe het jy ons in die ongeluk gestort!” Eers toé het die Here Hom afgewend van sy toorn en was die volk weer veilig.
Deel op

FW de Klerk en sy helpers het nie net ’n mantel, silwer en ’n goudstaaf gesteel nie.  Die De Klerk-bende staan skuldig aan verraad teenoor ’n hele volk; skuldig aan bedrog om die burgers van Suid-Afrika te laat glo dat die referendum in 1992 hom ’n mandaat gegee het om die land aan terroriste te gee terwyl hy beloof het om eers weer na die volk terug te kom en dit nooit gedoen het nie; skuldig aan omkopery vir 27 miljoen rand om die land onwettig vir ’n godlose swart regime te gee; skuldig aan die bykans sestig moorde wat elke dag gepleeg word; skuldig aan die miljoene slagoffers van verkragting waarvan die syfer elke 26 sekondes styg; skuldig aan die 25% styging in gewelddadige huisbrake, en so kan die lys aangevul word. En dan kom De Klerk verlede week met die arrogansie om aanspraak te maak op sy eerbare plek in die geskiedenis!

Die antwoord is duidelik.  Die Here sal nie sy toorn van ons afwend voordat ons hierdie verraaiers met wortel en tak uitgeroei het nie.  Die voorskrif is duidelik: elke ding wat aan De Klerk, Botha, Vlok, Van der Merwe en die hele kaboedel behoort, sal eers saam met hulle ‘gestenig’ moet word.  Nie eers hulle verskoning aan die volk gaan help nie.  Daar mag van die De Klerk-bende niks oorbly nie. En ons laaste woorde aan hom sal wees: “Hoe het jy ons in die ongeluk gestort!”

Mag De Klerk wat al weer besig is met ’n nuwe poging om die blankes te mislei, se ‘Neurenberg-verhoor’ gou en suksesvol plaasvind voordat hy nog ’n keer daarin slaag! En mag die Blankes in Suid-Afrika leer om genadeloos op te tree teen elke volksverraaier.  Dit is die enigste manier waarop ons durf aanspraak maak op veiligheid en voorspoed.

установка брекетов стоимостьДанильченко Юрий прокурор

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.