Twee myners nog vas

Deel op

Die soektog na twee mynwerkers, wat ondergronds vasgekeer is, duur steeds voort nadat seismiese skokgolwe Goldfields se Driefontein-myn geruk het.

“Ons maak stadige maar goeie vordering,” het die Julian Gwillim, die maatskappy se woordvoerder, gesê.

Teen 19:00 Maandagaand was reddingswerkers steeds sowat 2.5km ondergronds besig om rotsstukke te skuif.

Twee van die drie mense wat ook in die voorval beseer is, is reeds uit die hospitaal ontslaan.

Die myn se agt skagte sal gesluit bly totdat ‘n inspekteur hulle veilig verklaar.

справки в универ по болезнилобановский класс харьков

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.