Vakante pos

Deel op

Ek wil graag ‘n advertensie plaas. Hierdie poste is slegs vir blanke Afrikaners. Enige ander ras hoef dus nie aansoek te doen nie. Jy moet Afrikaans kan praat, die alfabet ken, nie steel of omkoopgeld aanvaar in wapentransaksies en HIV-positiewe vrouens verkrag nie [al se die hof jy is ok, jy het mos gestort en taxigeld gelos]. Jy moet ten minste in een taal kan skryf, nie elke dwelmhandelaar en moordenaar jou vriend noem nie. Verkieslik moet jy n aartsrassis wees, nie letterlik miljoene aan voertuie en amptenere se verblyf in hotelle mors nie. Jy moet ten minste een sambok in jou kas hê, sodat indien jy die aand gesuip het, jy darem ‘n kind kan dooodslaan in die huis wat jy as geskenk gekry het by die rykste man in die land. Die Skerpioene of Misdaadintellegensie moes jou ten minste al een keer aangekla het van moord, diefstal, regsverydeling, omkopery, verkragting en sabotasie. Jy moet ‘n verklaring gaan aflê dat jy terminaal siek is, maar nog steeds kan gholf speel, want jou broer is die nuwe intelbaas!

Die volgende mense moet asseblief nie aansoek doen nie:

1. Jacob Zuma

2. Winnie Mandela

3. Jackie Selebi

4. Shabir Sjeik

5. Mo Sjeik

6. Julius MALEMA

7. Enige huidige DA- en ANC-lede.

Die vakante pos is vir die volgende president van SA en ja, die kommissaris van polisie en nuwe hoof van INTERPOL.

Slegs blankes moet aansoek doen, geen honde, hottentotte, Zoeloe of ras wat te lank in die son was nie.

 

детские наборы доктораtopcargo развод

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.