Kommunikasie maak weerbaar

Deel op

Die eerste en belangrikste stap tot weerbaarheid is kommunikasie.

Deel op
1) Spoed. Om vinnig en doeltreffend te kan kommunikeer is van kardinale belang. Kommunikasie moet uiters vinnig kan geskied want in situasies van nood is tyd krities en ons praat van sekondes nie minute nie.
2) Effektiwiteit. Om met die regte mense te praat is net so krities. Dit help nie jy kontak die polisie nie want hulle is die beskermengele van die bende in die buurt. Dit help nie jy kontak jou familie nie want hulle bly te ver. Jy moet al jou buurmanne kontak.

Die beste oplossing vir altwee hierdie kriteria bly maar die tweerigtingradio. Nie selfoonoproepe of SMS'e kan kompeteer met die spoed en doeltreffendheid van 'n radio nie. Met die druk van een knoppie kan jy tegelykertyd met al jou bure praat.
Stap dus vanaand oor na jou Afrikanerbuurman en oortuig hom om ook 'n tweerigtingradio te kry.

подкатные пневмногидравлическиелобановский александр игоревич

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.