Hillary is verlief

Deel op

Amerika se minister van buitelandse sake, Hillary Clinton, het erken dat sy dolverlief op Brittanje se minister van buitelandse sake, David Miliband, 44, is.

Clinton het glo aan ‘n joernalis van Vogue gesê; “Goeie genade hy is aantreklik!” Die vrou van die voormalige president Bill Clinton, het Miliband glo voorts beskryf as “lewendig, onmisbaar en intelligent”.

Sy het glo ook vertel dat Miliband ‘n “goeie kêrel is en steeds baie jonk”.

Volgens Brittanje se Sun Daily, het Miliband die 62-jarige Clinton beskryf as “wonderlik” en ‘n regte “terggees”.

 

шарапова теннис сегодняtopcargo отзыв

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.