Garnaal-en-avokadoslaai

Deel op

{jathumbnail off}

Kook 400g penne pasta en voeg 400g ontvriesde rou garnale net voordat die pasta gaarkook, by. Dreineer en spoel in koue water. Skep in ‘n bord. Sny ‘n ryp avokadopeer in blokkies en halveer 20 kersietamaties. Meng versigtig by sodat die avokadopeer nie fyndruk nie. Kerf 2 grasuie oor die slaai met ‘n handvol roket- en basiliekruidblare.

Maak ‘n slaaisous van ‘n eetlepel of drie olyfolie, ‘n knoffeltoontjie en suurlemoensap en bedrup.

Voel of daardie bottel sauvignon blanc al koud is en smul!

 

play online slotФільчаков прокурор

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.