Mmm, blomkool!

Deel op

{jathumbnail off}

‘n Louwarmslaai wat by kamertemperatuur net so lekker smaak. Plaas ‘n kleinerige blomkool in fleurette gebreek in ‘n oondpannetjie en bedrup met olyfolie. Bak vir 10 tot 15 minute tot sag.

Roer dan 1 of 2 vars rooirissies gekap – of ‘n knypie rooipeper as jy nie van brandkos hou nie – ‘n toontjie gekapte knoffel, ‘n handvol swart olywe en 150g fetakaas by. Kraak ‘n warm rolletjie oop daarby. ‘n Stukkie wors sal ook nie skade doen nie.

Geniet!

 

проверка идепутат лобановский

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.