Bronkorsslaai

Deel op

{jathumbnail off}

Rooster 8 kleinerige tamaties en 8 repe spek teen 170 grade C vir 30 minute lank vir vier mense.  ‘n Handvol dennepitte kan droog gerooster word in ‘n kleefvrye pan op die stoofplaat.

Rangskik bronkorsslaai op ‘n bord en sny ‘n klein rooi ui in dun skywe daaroor. Krummel 100g fetakaas daaroor en skep die geroosterde oondkos oor die slaai.

Bedruip met balsamiese asyn en olyfolie. Onthou die glasie koue Sauvignon Blanc…

Smaaklik!

дитячі машинкиФильчаков прокурор харькова

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.