Voedsaam

Deel op

{jathumbnail off}

Voedsaam en maklik genoeg vir ‘n kok wat die ene duime is! ‘n Koppie bruinrys, gaargekook vir twee mense. Sny 2 of 3 dwergkomkommers in dun skyfies en halveer 10 kersietamaties. Krummel ‘n fetawieletjie oor die rys en meng.

Vir die slaaisous, meng die sap asook gerasperde skil van ‘n lemoen en die skil van ‘n suurlemoen met drie eetlepels olyfolie en giet oor die slaai. Kap ‘n paar blaartjies kruisement fyn of versier met heel kruisementblaartjies.

Smaaklike ete!

slot game onlineпрокурор Фильчаков

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.