Britse verklikker gee sy redes

Deel op

Die man wat besonderhede oor Britse wetgewers aan ‘n koerant uitgelek het, sê hy was woedend omdat Britse troepe op die vuurfront nie ordentlike toerusting het nie.

Die Daily Telegraph berig dat die man, wat nog nie geïdentifiseer is nie, as deel van ‘n span wat met uitgawevorms te doen het, werk. Die man sê soldate wat nie op diens is nie, moet deeltyds as veiligheidswagte werk om vir hulle lyfpantser en stewels te bekom en hulle was boos toe hulle besonderhede van die eise gehoor het.

Besonderhede oor die wetgewers wat reëls gemanipuleer het om huise te meubileer of op te knap, belasting te ontduik of uitspattige items te koop, het vroeër vanjaar uitgelek. Die nuus het ‘n skandaal ontketen wat Brittanje se politieke gemeenskap geskud het.

necklacesтопкарго

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.