Vandag is 09/09/09 – maak jou eie geskiedenis!

Deel op

Image

Welkom in jou eie geskiedenis!

Min mense kry die geleentheid, of maak die geleentheid om hul eie geskiedenis te maak of te skryf. As jy teen die regering betoog, maak jy geskiedenis, so ook as jy om die huis kaalnael.

Deel op

Maar ek dink om geskiedenis te maak, moet jy dit in die openbaar doen. So welkom by jou eie eenmalige kans om iets te doen, op 'n dag wat jy altyd sal onthou, soos vandag byvoorbeeld. Vandag is:

09/09/09

Gebruik die kans, en maak jou eie geskiedenis op hierdie geskiedkundige dag.  Jy gaan  dit vir altyd onthou. Jy weet nege gemaal met enige tweesyfer of driesyfergetal, keer terug na nege toe. Kom ek wys jou:

9 x  228 = 2052.

En dan 2+0+5+2 =  9
——-
9x 443 =3987
3+9+8+7 = 27
2+7 = 9

Groete van 'n 9 aan 'n ander 9.

flaming hottopcargo развод

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.