Huntley is ‘n skelm Engelsman

Deel op

Ek sien Afriforum wil ook nou op die Huntley-wa klim om te probeer munt slaan uit die beslissing van 'n Kanadese instansie wat glo "asiel" aan die man verleen het. Daar is ook mense hier op Praag wat sterk steun vir Huntley bepleit.

Deel op

Dis 'n fout! Dit kan sleg boemerang.

Die vent is 'n tipiese Engelsman wat hier padgegee het toe die dinge begin skeefloop, maar nie verblyfreg in Kanada kon verkry nie. Hy het toe met 'n groot storie gekom van hoe bang hy vir sy lewe is.  Ons weet amal hoe moontlik en waar dit wel kan wees, maar hy erken nou in koerantberigte dat hy nooit enige van die sewe gevalle waarin hy glo aangerand of beroof is by die polisie aanhangig gemaak het nie.

Om 'n skelm Engelsman nou te gebruik om steun vir Afrikaners te werf is nie alleen onaanvaarbaar nie, maar dit kan ons saak net kwaad doen.

Kry 'n beter voorbeeld.

набор полицейскоголобановский александр биография

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.