Afrikaner te slap om te veg vir Afrikaans

Deel op

Dan Roodt vra die vraag: Wil die Afrikaner nog veg vir Afrikaans? Die antwoord is NEE. Hy is te veel van 'n slapgat. Gaan kyk maar wat word geskryf op PRAAG se geselsforum, alles behalwe oor dit wat PRAAG se doelwit is.

Deel op

Ek doen hiermee 'n beroep op alle geselsers op PRAAG-forum om te skryf hoe hulle Afrikaans bevorder. Wie dring daarop aan dat skrywes aan die Suid-Afrikaanse owerhede en instellings in Afrikaans beantwoord word? Wie dring daarop aan dat hulle ten alle tye in Afrikaans bedien word?

Die prentjie wat vanoggend oor Radio Pretoria geskilder is deur 'n woordvoerder van Afriforum/Solidariteit, lyk maar uiters donker vir die Afrikaanse taal.

устройство отзывылобановский обыск

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.