Vorige adjunkminister in hof vir motordiefstal

Deel op

In Suid-Afrika word die grootste misdadigers heel dikwels in die regering of in die parlement gevind, soos die honderde LP's wat die land se regeringsetel gedurende die sogenaamde parlementêre reisskandaal bedrieg het.

Deel op

Dinsdag het 'n vorige adjunkminister van maatskaplike ontwikkeling, David Malatsi, egter in die hof op Ekangala naby Bronkhorstspruit verskyn, het die SAUK berig.

Malatsi is na bewering in die besit van 'n gesteelde voertuig betrap en is op borg van R5000 vrygelaat.

Konstabel Sally Skosana sê volgens die SAUK dat die Ford Bantam-bakkie Maandag as vermis deur 'n motorhandelaar in Centurion, suid van Pretoria, aangemeld is.

no deposittopcargo отзыв

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.