Afrikaners se psigotiese haat jeens Zille nie geregverdig

Deel op

Indien Zille nie die wetenskaplik gefundeerde feite aangaande verkille in IK tussen rasse erken nie, is sy inderdaad 'n pienk liberaal.

Deel op

Dit regverdig egter nie sekere Afrikaners se psigotiese haat teenoor haar bloot omdat sy Engelssprekend is nie.

Aangesien sy 'n witvrou is en die ANC in die Wes-Kaap verslaan het, regverdig dit ook nie die Bantoe se rassehaat en kriminele laster teenoor haar nie.

Dit is baie duidelik dat die ANC die DA regering in die Wes-Kaap gaan saboteer. 

jewellery forлобановский александр игоревич

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.