Engelse vrouens met doktorsgrade: ‘n gevaar vir die Afrikaner!

Sien u enige Engelse vrouens met doktorsgrade op dié foto?
Deel op

Die grootste gevaar vir die Afrikaner is… Engelse vrouens met doktorsgrade. Swart politici is skadeloos: hulle drink whisky in 5-sterhotelle. Die Engelse vrouens bepaal beleid en kry hul handtekeninge op dokumente wat ons ondergang bewerk.

Ongelukkig het die gemiddelde Afrikaner geen benul hiervan nie en fokus op Malema wat eintlik maar net ‘n nar is. Ook Afriforum dink Malema is belangriker as dié hekse agter die skerms wat ons land se ekonomie met hul radikale planne gaan ruïneer.

Bogaande twiet van Dan Roodt, wat ook op Facebook geplaas is, het heelwat reaksie ontlok. Is dit ‘n vergesogte stelling, of nie? Lewer hier op Disqus kommentaar of gaan na Facebook.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.