Dan Roodt: Sondagaktueel 6

Deel op

In hierdie sesde episode van Sondagaktueel word daar gepraat oor Panyaza Lesufi wat ‘n prokureursbrief aan Dan Roodt gestuur het, asook die moord op die Kaapse ruiter, Meghan Cremer. Die onteiening van siekefondse se reserwes deur die ANC-bewind is nog ‘n negatiewe aankondiging vandeesweek. Maar elke donker wolk het ‘n silwer randjie en op Reddersburg is inwoners besig om na hulself om te sien, sonder hulp van die ANC-munisipaliteit. Ook “Kragdag” oos van Pretoria het vanjaar ‘n groot opkoms gehad en Afrikaners ontdek hul verborge talent as entrepreneurs.

Internasionaal het die skietery in El Paso en Dayton, Ohio, geweldige reaksie ontlok. Maar is dit waar dat blanke mans vir die meeste voorvalle van massaskietery in die VSA pleeg? Verder het Matteo Salvini met die Amerikaanse akteur Richard Gere slaags geraak oor Italië se migrantekrisis.

En nog vele meer; luister gerus en moenie vergeet om hier onder op Disqus kommentaar te lewer nie!

      Sondagaktueel 6 - Dan & Karin Roodt

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.