Jeuggesprek op 27 April verskuif na Buffelsfontein-beesboerdery

Deel op

Die gesprek rondom die rol van Afrikaanse jongmense in die huidige Suid-Afrika met al sy probleme is verskuif vanaf die NG Kerksaal, Waverley, na die bekende Pretoriase restaurant, Buffelsfontein-beesboerdery. ‘n Aksieplan sal geloods word.

Hier is die besonderhede:

Tyd: 10:00 tot 12:00 op Vrydag 27 April
Plek: Buffelsfontein-beesboerdery
Greenlyn Village Centre
Winkel No. 22 Thomas Edison
Pretoria, 0081
Enige vrae of probleme, kontak dr. Dan Roodt op Twitter @danroodt
of stuur e-pos aan inlig[by]praag.org
of Facebook https://www.facebook.com/danroodt
of laat ‘n Disqus-boodskap op hierdie bladsy

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.