Brief: OGOTTERS het Afrikaans genasionaliseer

Afrikaans as taal se rommelstatus word haarfyn beskryf in 1 Korintiërs 13 en 14 :1-25: die verwantskap tussen die liefde, taal en profesie (godsdiens).

Lees en laat daar ‘n lig vir jou sowel as die ganse Afrikaanse mediabedryf opgaan.

Want geen taal is nog ooit so misbruik as wapen van volksvernietiging deur antichriste , ateïste en sataniste as Afrikaans nie.

Die OGOTTERS het so pas vêr gevorder met die nasionalisering van Afrikaanse Christenskole.

— Jan

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.
 • Nimrod het hom ook teen God verset. Daar is geen einde aan die mens se eiesinnige arrogansie nie, – en ook nie aan die wie bloot kerm en kla sonder daadwerklike teenoptrede nie. Ons staan glo vas in geloof en gebed .. sonder werke en vrugte wat hou.

 • John

  “Want geen taal is nog ooit so misbruik as wapen van volksvernietiging deur antichriste , ateïste en sataniste as Afrikaans nie.”
  Ten eerstens, wat jy sê maak nie sin nie.
  Tweedens, waar de donner, Jan, het jy al ooit `n Satanis gesien ?

  Nou plak Praag jou twak bonop hier vir my om te lees !
  Drink `n glas water, knip `n uiltjie.

 • WB

  Toe maar,hulle gaan nie oorgesien word nie.God slaap nie en dit wat oppad is gaan hulle almal se einde beteken in die land.Als werk al sover uit en hulle almal se straatjie begin nou uitloop.Lekker man.dit gaan sommer lekker wees om nie meer sulke mense nie meer hier te he nie.🤣