Berlynse polisie deur Moslem misdaadgroepe geïnfiltreer

Deel op

‘n Student in Duitsland het vasgestel deur te snuffel op die internet dat die neef van die een van die voorste misdaadbase in Duitsland nou ‘n lid van die Berlynse polisiemag is.

Die Berlynse polisie ondersoek tans ‘n klanklêer van ‘n leerling by die Spandau-polisiekademie wat kla oor onhoudbare toestande tussen nie-wittes. Die anonieme stempos is ook reeds aan polisiewoordvoerder Klaus Kandt aangestuur.

Volgens die Duitse dagblad Die Welt het die leerling gesê: “Dit is nie kollegas nie, dit is die vyand. Dit is die vyand in ons eie geledere.”

Die voormalige Berlynse minister van finansies, Thilo Sarrazin, het senator Frank Henkel (CDU) van Berlynse polisie en binnelandse sake aangeval toe die nuus gebreek het.

In ‘n kolom vir die Zürichse koerant, die Weltwoche, het Sarrazin opgemerk hoe kandidate van Arabiese en Turkse oorsprong voorkeur geniet. Hierdie “onwettige nuwe praktyk” is die afskaal van standaarde en die kwaliteit van die polisie, het hy gewaarsku.

“Dit sal nie dadelik opgemerk word nie, maar oor tien of twintig jaar of so,” het Sarrazin gesê. “Kandidate vir polisieloopbane wat van Turkse en Arabiese oorsprong is, word bevoordeel.” Dit word so gedoen dat “die kwaliteit van die polisie op die langtermyn sowel as die maatstawwe vir hul gedrag en dus die implementering van die reg in gevaar gestel word”.

‘n Groot deel van hierdie Moslem-aansoekers het ‘n “kriminele geskiedenis”, het die voormalige federale bankier en blitsverkoperskrywer van Deutschland schafft sich ab, verduidelik.

Om dié rede is die streng vereistes vir ‘n skoon rekord by wetstoepassingskandidate afgeskaf. Dit is nie meer nodig om ‘n skoon lei oor die afgelope tien jaar te bewys nie. Slegs die afgelope vyf jaar moet misdaadvry wees, volgens die nuwe reëls. “Op hierdie manier het voormalige opperste misdadigers by die polisie in Berlyn aangesluit.”

‘n Kennis van Duits het ook weggeval as ‘n vereiste, aangesien ‘n groot deel van aansoekers van Turkse en Arabiese oorsprong die taal nie bemeester nie. Met die opleiding van die polisiekadette is die toetsvereistes ook verlaag. Sarrazin sê, dis gedoen om hoë mislukkingsyfers te voorkom. “Daar is dubbele standaard geskep, wat nie net die Duitse polisiekadette benadeel nie, maar oor die lang termyn word die algehele kwalifikasievlakke van die Berlynse polisie afgetrek.”

Berlyn se Binnelandse Sake Senator Frank Henkel het Sarrazin se kritiek as “dom” verwerp. Hy het die skrywer daarvan beskuldig dat hy die immigrante vir aanval uitgesonder het “wat wil integreer in ons samelewing en daartoe verbind om die wet te handhaaf, is dom.”

Tenslotte is daar ‘n “geruststelling” deur die establishment uitgereik aan die media oor die skandaal van die Berlynse Polisie Akademie, waar die immigrante-studentekoers tot 36 persent verhoog is.

Volgens Bild Zeitung: “Al die bewerings was ongegrond, het die hoof van die speurdiens Thomas Neuendorf gesê. “Net omdat ‘n polisie-kadet van ‘n kriminele bende is, beteken dit nie dat ons teen hom sal diskrimineer nie. Ons evalueer die individuele geval. Klein kriminele oortredings in die verlede, soos diefstal of skade aan eiendom, was geen rede om nie aanvaar te word nie.” Volgens akademiese hoof Jochen Sindberg, moet ons nie vergeet dat dit jong mense is nie. “Dit is heeltemal normaal dat sommige kadette soms skuldig sal wees.”

Diewe het intussen by ‘n immigrasiekantoor in die Moabit-distrik van Berlyn ingebreek en het tot 20 000 blanko paspoorte en ander immigrasiedokumente, asook amptelike Duitse seëls en stempels, gesteel.

Laat verlede jaar het die Berlynse polisie aan die lig gebring dat gevestigde Moslem-misdaadbendes “goeie winste” gemaak het om akkommodasie aan die Duitse regering te verhuur vir gebruik as “asiel vlugtelingsentrums” teen belaglike hoë pryse.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.