Wêreld- Joodse Kongres sê Duitse AfD ‘moet verbied word’

Alexander Gauland en Alice Weidel, gesamentlike leiers van Alternatief vir Duitsland (AfD) was gisteraand in hul noppies met die party se vertoning in die algemene verkiesing.

Rebelse Duitse kiesers wat siek en sat vir Merkel en haar oopgrensbeleid is, het gisteraand fees gevier oor die Alternatief vir Duitsland (AfD) se 12,6% stemme in gister se Bondsdag-verkiesing. Dog Joodse groepe in Europa en die VSA het hul “uiterste kommer” oor die anti-immigrasieparty se welslae uitgespreek en het ander partye versoek om die AfD te boikot as dit by samewerking of koalisies in die Bondsdag kom.

Vroeë vooruitskattings het die AfD op ‘n stempersentasie van 13,5 persent gestel, maar tans is die amptelike gepubliseerde syfer 12,6%. Nietemin is die verwagting dat die AfD oor 93 setels in die Bondsdag met sy 630 setels gaan beskik. Die party is ook reeds die derde grootste in die land, soos op die grafiek hier onder met die jongste amptelike syfers teen ongeveer 8-uur Maandagoggend in Suid-Afrika gesien kan word.

Die party se ongewone kombinasie van die lesbiese bankier dr. Alice Weidel (38) en die voormalige CDU-strydros mnr. Alexander Gauland (76), het kennelik vrugte afgewerp. Die AfD, wat met vyandigheid deur die Duitse hoofstroommedia bejeën word, het sosiale media tot die maksimum benut, maar ook in die laaste weke voor die verkiesing met twee voertuie wat met slagspreuke oordek was, in Berlyn se strate rondgery.

Volgens Alice Weidel gaan hulle hul nuutgevonde posisie in die Bondsdag gebruik om ‘n “kommissie van ondersoek na Angela Merkel” te loods. Vele AfD-lede voel dat Merkel verraad teenoor Duitsland gepleeg het deur twee miljoen, hoofsaaklik Moslem-immigrante in die land toe te laat, iets wat ook haar grondwetlike magte oorskry het.

“Ons is her om te bly,” het Weidel gisteraand gesê.

‘n Ander lid van die AfD-leierskap, Armin-Paul Hampel, het gemeen dat “Gauland reg is” dat hulle Merkel sou vervolg, aangesien die regering ‘n “ware opposisie” nodig het, veral oor die migrasiekwessie.

“Die establishment het gedink die vlugtelingekwessie was dood. Maar dis nie dood nie,” het hy gesê.

Op sy beurt het Ronald Lauder, president van die Wêreld- Joodse Kongres in New York, kanselier Angela Merkel “‘n ware vriend van Israel en die Joodse volk” genoem en die AfD se vooruitgang betreur in ‘n tyd dat anti-Semitisme wêreldwyd aan’t toeneem is.

“Dit is afgryslik dat die AfD-party, ‘n skandelik reaksionêre beweging wat aan die ergste in Duitsland se verlede herinner en verbied behoort te word, tans oor die vermoë binne die Duitse parlement beskik om sy vuige platform te bevorder,” het Lauder gesê.

Die Europese Joodse Kongres het die sentrumpartye gemaan om hul by hul voorneme te hou om enige koalisies met die AfD te vermy.

“Sommige van die standpunte wat dit tydens die verkiesingsveldtog ingeneem het, het kommerwekkende vlakke van onverdraagsaamheid vertoon wat baie dekades lank nie in Duitsland gesien is nie en wat, natuurlik, uiters kommerwekkend vir Duitse en Europese Jode is.”

Leiers van ander patriotriese partye in Europa was gou om die AfD geluk te wens. Sowel Marine Le Pen van die Franse Front National as Geert Wilders van die Nederlandse Partij voor die Vrijheid het hul gelukwensinge aan die AfD getwiet. Ook Tom van Grieken, voorsitter van die Vlaams Belang, het hom positief oor die AfD se vertoning uitgelaat.

Dit was egter veral in die voormalige Oos-Duitse Länder of deelstate waar die AfD besonder goed gevaar het en reeds tot die tweede grootste party naas Merkel se CDU gevorder het, met meer as 20% steun. In Sakse is die AfD selfs nou die grootste party in die deelstaat, met ‘n raps meer steun as die CDU, op 27 persent.

Só lyk die kaart van AfD-steun ná gister se verkiesing, met die donkerder blou dele wat groter steunvlakke vir die party voorstel.

 

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.
 • Kalium_Chloraat

  Diesel – die vyande van denkevryheid bly maar altyd dieselle ou verdagtes.

 • John

  Kan dit nou maar net nie klein kry nie. Merkel wil die land verdrink met verkragters, Schulz wil duitsland vanaf die E.U. regeer. Die Joodse opinie, soos gewoonlik, troef enige duitse verontwaardiging. Maar tog, `n kans om terug te slaan, weereens verbrou ??!!

 • Hans Onrust

  “Vele AfD-lede voel dat Merkel verraad teenoor Duitsland gepleeg het deur twee miljoen, hoofsaaklik Moslem-immigrante in die land toe te laat, iets wat ook haar grondwetlike magte oorskry het.2
  Het uni sono openen van de hekken is de facto een ‘coup ‘d’etat’ en misdaad tegen de mensheid wat miljoenen Duitsers het leven gaat kosten zoals ‘migratie’ in elk WE land al miljoenen levens verwoestte in elk WE EUSSR land sinds de ’60’s.

  “Die Europese Joodse Kongres het die sentrumpartye gemaan om hul by hul voorneme te hou om enige koalisies met die AfD te vermy.”
  Klinkt niet echt democratisch en is het ook niet. Maar in elke WE EUSSRepubliek wordt als sinds de ’60’s keihard TEGEN het eigen volk geregeerd met o.a. deze ‘migratie’ en het in sovjet stijl ontkennen van de catastrofale schade aan land, volk en cultuur, veiligheid en vrijheid.

  “Op sy beurt het Ronald Lauder, president van die Wêreld- Joodse Kongres in New York, kanselier Angela Merkel “‘n ware vriend van Israel en die Joodse volk” genoem en die AfD se vooruitgang betreur in ‘n tyd dat anti-Semitisme wêreldwyd aan’t toeneem is.2
  Vooral neemt sinds WWII de anti christ toe, Niet in de laatste plaats in het ‘vrije Westen’ m.b.v. zelf bedienende omgekochte schijnheilige naasten verwaarlozende quasi christenen van het type ‘bergoglio the back stabber’.

  “Dit is afgryslik dat die AfD-party, ‘n skandelik reaksionêre beweging wat aan die ergste in Duitsland se verlede herinner en verbied behoort te word, tans oor die vermoë binne die Duitse parlement beskik om sy vuige platform te bevorder,” het Lauder gesê.”
  Altijd maar weer op een dubieuze leugenachtig verleden hameren om vooral van de eigen en huidige misdaden af te leiden en over de miljoenen slachtoffers heen walsen. In Sovjet stijl.
  Wat veel eerder verboden dient te worden is bv. de achterlijk misdadige mensonterende krankzinnig rituele besnijdenis. Welke neerkomt op verminking en marteling en met enorm direct en indirect wereldwijd leed gepaard gaat.
  Terwijl de critici al sinds mensheugenis ook nog eens gemolesteerd den e dood ingejaagd worden :

  • Hans Onrust

   Verder dient hier wederom gewezen te worden op het volgende boek van de inmiddels ook in de hoek getrapte Dr. Wolfgang Gedeon : http://www.wgmeister.de/gedeon-buecher/der-gruene-kommunismus/

   Hij geeft daarin o.m. terecht aan dat de Germaanse Duitser NIETS heeft te vertellen in de B.R.D.

   In tijden dat nu Merkels groene beulen waarschijnlijk weer een officiële regeringszetel krijgen om het moorddadige sloperswerk een schijn van legitimiteit te verschaffen.

   • Charles

    Dankie Hans, met die onus/benadrukking op “WE”
    EUSSR.
    Dis snaaks, maar Oos -Europa is besig om homself te red- jy kan dit selfs sien in die vertoning van die AfD in Oos-Duitsland vis a vis Die Party se vertoning in Wes-Duitsland.

    • Hans Onrust

     Zeker Charles.

     Tsjechië nam 40 ‘vluchtelingen’ , Slovenië en Polen en Hongarije samen een dozijn, die daarna naar Duitsland vertrokken omdat daar dankzij radicaal inhumaan volksvijandig beleid, meer geplunderd kan worden.
     Deze landen willen nog iets overhouden voor de eigen volken en dus worden zij bedreigd door de immorele volksvijandige anti christ EUSSR kartrekkers Frankrijk en Duitsland.
     Terwijl Macron nu de boel verder wil knechten met een Europese minister van Financiën, die de autochtone volken nog verder wil belasten en vervangen.

     De moedige rechtvaardige Vaclav Klaus, voormalig Tsjechische premier denkt er het zijne van :
     https://www.youtube.com/watch?v=7sYRNocGk6M

     En de in Nederland wonende Lazlo Maracz weet heel goed het bewonderenswaardige Hongaarse standpunt te onderbouwen : https://www.youtube.com/watch?v=CyLxXUCUGmk&t=2246s

  • Charles

   Dankie Hans:)

 • Vicky

  Jode dring aan dat die blanke ras verban word.

  • sussie se vissie

   Artikel – White Nation Network.

 • eduard

  Dit is tyd om die edomjode te boikot op enige manier denkbaar. Kyk watter besighede in edomjode se hande is en weier om van hulle te koop. Nestle, Coca-cola, Kellogs en nog vele meer op die lokale front. Praag kan ‘n lys publiseer en die blanke Boere-afrikanerdom kan dan sien wie en waar die edomjood opereer.

 • eduard

  So bietjie van punt af. Op Rense.com is daar ‘n kennisgewing van die Khoisan-beweging om af te stig. Die Afrikaner is betrek maar wonder net wie het namens die volk geteken op die dokumentasie. Dit is alles te besigtig op Rense.com.

  • Charles

   Dankie Eduard:)

 • Rooikop

  ‘n Blanke mag tog net nie vir sy eie nasie uitkyk nie!. Die blankes wil juis die invloei van moslems keer – wat dink die jode gaan die moslems met hulle maak? Glo my hulle het geen goeie bedoelings vir die jode nie.