New York Times bekommerd oor ‘regse gevaar’ op YouTube

Paul Joseph Watson - vanaf een van sy YouTube-video's

Die linkse Amerikaanse koerant, The New York Times, het gister berig oor die “regse gevaar” wat op YouTube dreig. Volgens die koerant is “YouTube die gasheer vir net ‘n enkele oorheersende inheemse politieke gemeenskap: die YouTube-regses”. Dit volg op die aankondiging deur Paul Joseph Watson, ‘n bekende YouTuber-meningspreker, wat vandeesweek een miljoen intekenaars op dié medium bereik het.

Die New York Times beskou Paul Joseph Watson, Stefan Molyneux en Lauren Southern as die leidende figure in die “regse oorheersing” op YouTube. Stefan Molyneux het onlangs ‘n onderhoud van meer as ‘n uur lank met dr. Dan Roodt van PRAAG gevoer, maar die video is nog nie aanlyn gepubliseer nie.

Die koerant verwys ook na ‘n YouTube-videomaker genaamd Black Pigeon Speaks wat as ‘n “harde regse” gesien word en daarom verteenwoordigend van die ongewenstheid van patriotiese of konserwatiewe meningsprekers op YouTube. Daar word ook ‘n vergelyking getref tussen YouTube en geselsradio, wat in die VSA deur die regtervleuel oorheers word terwyl die linkses die hoofstroommedia, Hollywood en TV monopoliseer.

Vir die New York Times is alles wat regs is ook “verregs”, wat die einste Paul Joseph Watson laat twiet het: “‘Verregs’ = enigiemand regs van Stalin.”

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.
 • Hans Onrust

  “Die linkse Amerikaanse koerant, The New York Times”……

  Radicaal links (anti blank of ‘bourgeois’) anti Christ Pravda. Rode Ster, Izvestia stijl propaganda blad, welk in de voor autochtone West Europese volken inhumane EUSSR, wel soortgenoten treft.

  “‘Verregs’ = enigiemand regs van Stalin.” Juste.

  https://www.nytimes.com/2014/01/26/world/middleeast/holocaust-told-in-one-word-6-million-times.html

  btw : https://6millionfairytale.wordpress.com/more-proof-six-million-is-a-lie/

  Volgens bv. David Cole/Stein gelooft inmiddels >30% van de Israelische jeugd in deze vorm van door de overheersende holocaust industrie verkondigde holocaust DWANGreligie.

  Nou zien we sowieso rijkhalsend uit naar dat onderhoud tussen Stefan en Dan Roodt.

  Grote waardering voor Stefan’s publieke werk, of zijn moeder en/of oma nu wèl of niet Jodin zijn, en om diverse redenen zo mogelijk nog meer voor dat van de heer Roodt in dit misdadige racistische corrupte marxistische anc sacp helhol.
  Echter :

  Zijn de in bijgaand filmpje gesproken woorden van Stefan bekend ? : https://www.youtube.com/watch?v=bovRn0jiJDw
  Dat ‘uitbesteden’ van de geldwereld aan Joden, ”die dat dan maar tegen wil en dank deden”, is zeker hetzelfde als de slavenhouderij, slavenhandel ‘uitbesteden’ geweest in Moslimlanden, Afrika, Spanje, Portugal, Frankrijk, Engeland, Nederland ?

  Dat die ’50 %’ ‘intellectuele’ Joden in de USSR de bloederige RACISTISCHE bolsjewisten kar trokken, is ronduit een ‘understatement’ of erger. Mede omdat we in de boosaardig leidende organen van 99% moeten spreken.
  Dat intellect wordt hier toch wèèr èn nog, tè ‘politiek’ benaderd en doet afbreuk aan de geweldige inspanningen van de gemiddelde landbouwer en arbeider die van kinds af aan hard moesten meewerken en geen boeken e.d. konden bereiken.

  • Hans Onrust

   Toegevoegd wil hier worden dat het verhaal van Rusland van een onderontwikkeld land naar een leidende industriële wereldmacht geholpen hebben, er ook niet in bij de beter geïnformeerde waarnemer.
   Tijdens Nicolaas II, toen er nog vrijheid van religie, vereniging en pers en bescherming van privaateigendom was, kwam bv. de Russische ijzerproductie al op vrijwel gelijke hoogte met die van Duitsland en GB.

   Na WWII roofden de Russische communisten trouwens heel de DDR leeg van zware industrie. (Cruson Krupp uit Magdeburg etc. etc.)
   Waarom was dat nodig als het in de USSR allemaal zo voortreffelijk liep ?

   • Vicky

    Hans
    Alt Lite is nie Alt Right nie. Selfs ADL stem saam. Maar ons werf lede, daagliks.

 • Suidpunt

  Maar dit is mos nou kinderagtig. Hoeveel intekenaars op PRAAG se Facebookblad wil net op hoogte bly wat PRAAG sê, dit is hoegenaamd nie te sê hulle ondersteun die standpunte nie. Of hoeveel mense léés PRAAG elke dag wat nie die standpunte onderskryf nie (dink aan die Alexa-statistiek)? Ek dink aan RSG-werknemers, byvoorbeeld…

  • Vicky

   So paar maande terug was daar Naspers basters wie daagliks hier aan my siel gekarring het.

   • sussie se vissie

    Karma is n baitch.
    RIP…mnr Wiese.

   • sussie se vissie

    Karma is n baitch.
    RIP…mnr Wiese.

    • Vicky

     Wiese se oorspronklike van is natuurlik Weisz. Soos in Weismann

   • Jy is reg, maar hulle het ook maar gou die wyk geneem. Die mense hier op Praag sluk net tot op n punt en dan spat die bloed soos Dolk my al tereg gewaarsku het.

 • New York Times en Washington Post het mos nie verdere verduideliking nodig nie. Intussen, – kan IT kundige jong Afrikaners nie die Boere-tjoep begin en aan PRAAG koppel om te help om die kulturele menings en ekonomiese herlewing d.m.v. Afrikaanse en Gemaanse vidoes te bevorder nie? Daarmee ontken niemand die New York Times en You Tube hulle angst nie.

  • sussie se vissie

   Vir nog meer ‘menings’… ??
   Mmmm.
   Doen eerder n beroep op jou volksgenote om hul ‘draad by die broek’ te voeg en gelas 2min voor môre se rugga-wedstryd dis afgelas.
   Dra dit oor dat die ‘volksvaders’ dit gerade sou ag om die geleentheid te gebruik en die kwessie van n volkstaat n besprekingspunt te maak.
   PS.
   Mens mag droom.. dan nie?
   Kan my net voorstel dat as bg moes realiseer.. dit wat sg in n broek moet(s) sit, op n sosatiestok sal hang. ( benewens brandende voertuie en winkels tot gevolg sou hê )

   • Vissie, ek stem. Dis bitter as een span glo soveel beter as die ander span is, maar ewe vrotsig presteer terwyl elke span se ondersteuners mekaar aan die keel gryp en die spanleiers altyd geldmaak of elite status handhaaf! Terloops, ook met bv. John bo se mening inaggenome, ons hier op Praag skryf in Praags. Dis soos Christiaans. Net ons verstaan dit …

    • sussie se vissie

     Ai.
     Dink my God haat ‘rooi truie’.
     Verkeerd gebid deur kapt. en breier…of het die Oubaas van Bo dit teen die kleur rooi ?

     • Vissie, Vissie … spanne, kapteins, breiers en bestuurders asook reklame agente het seker verkeerd gehoor. Nie geluister. Die spanne gaan aangetree word! (Wat ek wou vertel is dat Engelsman uit PMB bel my;- Hy was jare by “Toastmasters” en ek ken hom van saam vir jare elke Sondag of Saterdag getrou innie “sag-strelend-op-die-ore” kerkklubs se kerkbanke sit, geld in die bordjie gooi en in die gerief van meerderwaardige geestelike ontsnapping wag dat dinge rondom my sal verander … verander … verander. Hy meen hy kan nie kop of stert van Praag se kommentare uitmaak en wil weet in watse kode skryf ons. Gedag dis effe amusant. Help ook nou nie ons kry nie ons boodskap oor daar buite nie!)

 • John

  Gotta love the way the muppets and puppets at the NYT and elsewhere immerse themselves in that lexicon opiate of theirs when confronted with incorrect reality.

  In reference to Paul Joseph Watson –
  “..emblematic of a marginal but ascendant sort of YouTube figure — a type .. becoming a meaningful force in the practice of politics online”

  So the nocuous practitioner is both marginal as well as meaningful ?

  I honestly think that, if confronted with a growling lion, these stooges would have absolute faith in their own PC vocabulary to banish it into the place of shame, where all non-conformists belong.

  These same twats, who impulsively seek out one another for an expert opinion every other minute, seem to forget that, not so long ago, it was this same marginal PJW who’m they accused of “hijacking” the information around the presidential elections ! ’twas apparently he alone who was responsible for Hillary’s convulsions. He was the cause of the masses not buying into the ‘Russia’ fairy tale. Paul Joseph Watson was guilty of publishing fake news which, as its topic, had the uncovering of fake news.

  Shows you, that if a man with half a brain puts that brain to work, it doesn’t take long for the Zionist apparatchik to come undone.

  And that’s really it isn’t it – the agenda and purpose of the New York Times is essentially very simple : to keep simple minded teenagers on a payroll where they get to see their words get gobbled up by an equally dumb readership. The Central Church of Togetherness is like an ant heap where a queen ant drip feeds her elixir to the brain dead, in order to keep them thoroughly brain dead.
  What would happen if somehow the New York Times and the rest of it could be smashed wide open. Who would be sitting right at the core of it ? Who draws the most benefit from multi-culty ? In who’s interest has it always been for host cultures not to have a culture ?

 • sussie se vissie

  Mnr Watson se foto getuig allermins van ‘regsheid’.
  Om gereken en getel te word – dra selfs Lady Gaga rou vleis om haar lyf.
  Dus: In die land van libtert-gesiggies is dit net nie meer ‘fash’ om links te wees nie.
  Wederhelf meen mnr Watson het die gesig van n broekk@kker.
  Eerste kartets of machete…en hy roep vir sy mammie.
  Vra maar vir Kevin.

  • Vicky

   Drie Naampies PJW steel al ons argumente. Dan skaaf hy bietjie om die ((())) tevrede te hou.

   • sussie se vissie

    Gn hoop ( of reaksie ) vir ons vandag nie V.
    Lot sg. PRAAG-regses kyk voetbol en drink Lion bier.
    Sug.
    Bou nou n nasie.

    • Suidpunt

     Enkeles het wel vanoggend bietjie kommentaar gelewer by PraagTV. ‘n Nuwe video rondom Krotoa…

     • sussie se vissie

      As plaas en (ex) blond ‘beauty queen’ & joolkongin – hou ek my skrander lyfie vêr van vuurspuwende berge.
      Maar dki vir die verwysing.

 • Vicky

  Ou drie naampies PJW is pap in vergelyking met die skitterende Red Ice.

  • sussie se vissie

   Kan sweer ek het lsg. al gedrink.
   Maak mooi.

 • sussie se vissie

  Mnr Lemmer.
  Plaas asb. u rubriek.
  So keelvol vir str@ntnuus.

 • profplumber

  Luister graag na almal van hulle op YouTube.

 • Hans Onrust

  Nog even aan de zijlijn. Wederom een kerk die afbrand :

  ‘Im Westen nichts neues’……..(als zinspeling op de te verzwijgen doden uit het boek van R.M. Remarque)