SAUK-omroepster koop R10 000-handsakke maar ‘hou nie van geld uitgee’

‘n SAUK-omroepster en platejoggie, Lerato Kganyago, het op Twitter gespog dat sy ‘n halfmiljoen rand betaal is om op sosiale media met ‘n sekere drankhandelsmerk gesien te word. Met haar geld het sy onder andere handsakke gekoop wat R10 000 elk kos en ‘n deposito op meubels betaal. Maar op Instagram het sy bogaande foto van ‘n huilende apie geplaas en gesê dis hoe sy voel as sy moet geld uitgee.

Volgens Lerato Kganyago is sy “straatwys” en dink aan “onkonvensionele” maniere om geld te maak.

Op haar Twitter-profiel beskryf sy haar as “God se gunsteling” (God’s fave).

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.
 • Ou Transvaal

  Dink net hoe groot die ontnugtering gaan wees wanneer sy alles gaan verloor …..let op die wanneer as ‘n vas beslote feit , as dat dit sekerlik SAL gebeur …

 • Antonie Geyser

  wel nou weet hulle wie het geld, en waar om dit te nie-affirmative shop

 • Rooikop

  Als gaan oor vertoon. Als moet mooier, blinker, groter, vinniger meer aantreklik, meer aanloklik, as die ou langsaan wees (Net een ding is taboe – jy mag nie SLIMMER wees as die een langs jou nie, en as jy natuurlik meer geld het en/of beter kan beplan en bestuur is jy ‘n kolonialis of die koning)

  • Johann Schutte

   Daar is `n praktiese element hier. Hoe moet sy haar pap en longe met styl vervoer?

 • Hans Onrust
 • Mattewis Kat

  Huigelary en leuens is maar deel van die inboorling mondering, aldus die rede dat hulle dit so verafsku as die spieel voor hulle opgehou word; letterlik en figuurlik!