New York Times se swart verslaggewer loods aanval op wit vroue

‘n New York Times-verslaggewer Greg Howard, het ‘n opstel geskryf waarin “rassistiese” wit vroue skuldig bevind word omdat hulle nie ‘n “swartman vrees” nie, beweer hy in die koerant se “Race/Related” nuusbrief.

“Hoekom net en spesifiek wit vroue? Weier hulle om my te erken omdat hulle geleer is dat hulle swart mans moet vrees en dat enige erkenning van swart mans gevaar kan uitnooi?”

In sy opstel “Was dit rassisties,” het Greg Howard aangevoer dat wit vroue hom “heeltemal van die sypaadjie gedwing het” en nie uit sy pad wil kom nie.

“In sewe jaar van lewe en stap hier, het ek gevind dat die meeste mense hoflik stap – maar daardie wit vroue, ten minste wanneer ek in hul pad is, doen dit nie,” skryf Howard, wat alle wit vroue beskuldig dat hulle deur die bank rassisties is.

“Soms kyk hulle op hul fone. Ander kere is hulle in pare en groepe, en in gesprek. Maar dikwels kyk hulle vorentoe, deur my, as dit nie heeltemal by my verby is nie,” gaan hy voort in dieselfde goor trant.

“As wit vroue in my pad is, bly hulle byna altyd reguit aan loop en dwing my na die een kant sonder om hul koers te verander. Dit gebeur verskeie kere per dag; En ‘n paar keer ‘n week dwing wit vroue my heeltemal van die sypaadjie. In hierdie gevalle, wanneer ek in die straat of in die vullis staan ​​soos ‘n wit vrou verbystorm, breë skouers en tevrede, word ek woedend,” het Howard gesê.

“Weier hulle om my te erken, want om hul roete te verander sal wees om hul vrees te wys? Sien hulle my nie? Kan hulle my nie sien nie?” gaan hy te kere, duidelik in die greep van ‘n soort rasparanoia oor die stad se oorvol sypaadjies.

Die woedende Howard sê voorts: “In hierdie gevalle voel ek klein … Ek kom ook uit die pad, want as ‘n swartman het ek geleer dat lyfkontrole, stamp of om selfs teen ‘n ewekansige wit vrou te skuur, kan persoonlik gevaarlik wees.”

Dan Gainor, vise-president vir besigheid en kultuur by die Media Research Center, het aan Fox News gesê dat die opstel rassisties en bevooroordeeld was. “Kan jy jou voorstel dat die New York Times ‘n opstel publiseer waarin ‘n wit vrou kla oor hoe swart mans onbeskof is en dan blameer hulle dit op ras? Die koerant en die skrywer sal onder beleg wees,” het Gainor gesê.

“Die linkses se nuwe standaard is dat wit mense alles verkeerd doen – selfs om in die straat te loop,” het hy gesê. “The Times bevorder die tipiese liberale standaard. Alles wat links is, is reg en alles wat reg is, is verkeerd.”

“Hy is verward,” het Fox Sports1 se swart aanbieder Jason Whitlock, oor Howard gesê. “Hy is lief vir die vrugte van wit Amerika, maar hy wil die boom haat wat hulle geproduseer het.”

Howard se opstel het vurige kritiek uitgelok.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.
 • Jared van Niekerk

  As hy nie van New York se wit vrouens hou nie, behoort die blanke Amerikaanse kieser vir hom ‘n eenrigtingkaartjie Afrika toe te koop, waar hy na hartelus in Harare of Kinshasa die sypaadjie met donker vrouens kan deel.

 • Ou Transvaal

  Deur die raskaart te speel is om te erken dat jy die wedren verloor het en rasbyters is altyd die swakste verloorders ..

  • Charles

   Goed gestel:)

 • Dit wil voorkom of die arme vent dit nie eers besef dat hy deur hierdie opstel indirek erken dat die swartman “inferior”
  en die blanke “superior” is nie. Hy besef hy is so min werd in die oë van blanke vrouens dat hulle hom nie eers raak sien nie. Ek kry die arme man baie jammer want hy het nie die deursettingsvermoë om hierdie “dinge” om hom te ignoreer en te bou op positiewe goed in die lewe nie. Mama se boytjie sal bly waar hy is. Van die (sy)pad af.

  • Charles

   Meerderwaardig en MINDERWAARDIG Andy 🙂

 • Ek het die selfde probleem met swart vrouens agter die stuur van ‘n voertuig. Dit is asof hulle daarop uit is om my uit te lok om hulle te vloek.

  • Charles

   Jaag verby (net versigtig) so gou moontlik. Ek vermoed hul ingebore kognitiewe disleksie (erger: miskien nog ook geaffekteerde konatiewe vermoe!!) onvermoe maak dat hulle so suutjies bestuur en verward is wanneer hulle die wiel moet vat. Gooddank hull eht nie die Voortrekkerwaens bestuur nie hehe!!

   • Die probleem kom as mens agter hulle is en nie kan verbygaan nie, ook by 4 rigting stoppe ek het al die spreekwoord ontwikkel “So besluitloos soos ‘n ousie by ‘n 4 rigting stop” Hulle weet mos nie hoe dit werk nie.

    • Charles

     🙂 Dit is swartes wat die verwoesting op ons paaie veroorsaak en al die ongelukke met mense wat ongeduldig raak agter hulle en dan kanse neem.

 • Suidpunt

  Nou maar as blanke vroue vir jou aanstoot gee, wat van hierdie swart vrou wat vir Trump gestem het?

  • Charles

   hehe!

 • Flip Kriel

  Ons kan maar die rassistiese gekerm van die “verslaggewer” ignoreer. Ons weet almal van hulle minderwaardigheidskomplekse. Wat ek nie kan verklaar nie is die anti-blanke snert wat blanke “joernaliste” en ander linkse gespuis kwytraak. ‘n Ligpunt is dat gewone mense wereldwyd hierdie snert raaksien. In die Deense koerant Jyllandsposten noem Morten Uhrskov Jensen dat die Deense media die feit verswyg dat dit ‘n Somaliese polisieman is wat ‘n onskuldige blanke vrou in Minneapolis, VSA, doodgeskiet het. Die reaksie op Jensen se rubriek is interessant. Van die kommentare is ” Die eie-kultuurhatende media (in Denemarke in blanke hande) is die lakeie van die linkse politici.” “Die media dink dit is hulle plig om die bevolking te breinspoel om dieselfde te dink as die politieke konsensus in die Folketing” (Parlement).” Die media ignoreer swart rassisme want hulle verstaan dit nie.” “Dit is die rede waarom die media nooit die belange van die bevolking(die gewone Dene) in ag neem nie.” Dit klop met wat Dan Roodt in sy video oor RSG noem – dat die media teen die mense (witmense) is.

  • Suidpunt

   Ek het net die regte gratis boek vir jou: Manipulism and the Weapon of Guilt: Collectivism Exposed.
   Dit is geskryf deur Mikkel Clair Nissen. Hy is geweldig antimarxisties. Dit gee verdere insae oor die Deense samelewing. Ongelukkig is die boek baie uit ‘n sielkundige oogpunt geskryf, maar as mens tussen die reëls kyk kom mens baie te wete. Ek wil amper sê: daardie mense wat hy skilder lewe in ‘n uiters klein wêreldjie.

   http://manipulism.com/

   • Flip Kriel

    Dankie Suidpunt. Ja, Nissen se werk teen die agtergrond van die Deense samelewing is prikkelend. Die sosialistiese manipulasie sal, soos oral in Wes-Europa, vererger met die instroming van half-en ongeletterdes uit Arabiese en Afrikalande. Almal moet ewe arm wees en as jy deur harde werk, vindingrykheid en dissipline meer het as ‘n ander (meer en meer sal dit Afrikaan en Arabier wees) moet jy daaroor skuldig voel. Dit is interessant dat Jyllandsposten geweier het om Nissen se boek te resenseer. My punt is dat daar in die VSA en Europa groeiende verset vanuit die ingeligte wit middelklas is teen hierdie subtiele manipulasie deur veral die media. Gewone mense begin nou loutere snert wat deur die media verkondig word, herken en reageer daarop. Miskien is dit te laat vir Wes- Europa.

    • Suidpunt

     Ek was in 2010 baie geïnteresseerd in Denemarke, maar geleidelik het die belangstelling begin taan. Eintlik in al die Nordiese lande. Dis net vir my so… tevrede. Selftevrede. Hierdie is my houthuisie van x by x meter en so sal hy vir die volgende eenduisend jaar bly. Dit het niks met nederigheid te doen nie, eerder gewoonte. Dis amper soos in Afrikalande: met hierdie roeserige spyker het my oupagrootjie ‘n sloot gegrawe, sy mielies geplant en so sal dit bly. Dit is nie soos Holland, Frankryk, Duitsland, Italië en Engeland wat oop is vir nuwe en GROOT dinge nie. Ek twyfel of dit ‘n breedtegraadding is, want al die goeie eienskappe van Frankryk is verskeep na Kanada, in die yskoue en gematigde Quebecklimaat. Daar bloei die kultuur voort. Gaan groot, of gaan dood!

     Die proefskrifte van baie Nordiese lande stel my teleur. ‘n (Goeie) Duitser en Nederlander sal byvoorbeeld Afrikaanse, Engelse en Nederlandse en beslis Duitse artikels, boeke en dies meer oor Suid-Afrika deurkyk. As hy ‘n Afrikataal kan baasraak sommer dié ook. En sommer ‘n paar ander immigrante en Franse toeriste s’n ook. So wyd moontlik. Alle standpunte. As dit so 1 503 raak sal hy stop. Hy sal die standpunte oorweeg, die teenpole uitwys en uiteindelik ‘n logiese gevolgtrekking maak. Nie soos Dene wat slegs sê – hier is my verstokte standpunt en nou verdedig ek dit verbete soos ‘n wolf sy lêplek nie. Die Hollanders en Vlaminge is weer geneig om vir hulself teenvrae te stel, om juis hul standpunte te versterk. Dit vind ek nie by die Deense artikels nie.

    • Charles

     Wonderlik!!! Eerder laat as nooit vriend 🙂

 • Vicky

  Die NYT is amper bankrot.

  • Robert Strauss

   NYT is all lankal verby bankrot, hulle bestaan nog net uit donasies van linkse stigtings en omkoopgeld van Qatar en Saudi Arabie

   • Charles

    Hehe, LMGA vir die patetiese skepsels. Mag hulle verdwyn soos mis voor die son en NOOIT OOIT weer die voorwerp van ‘n gesprek wees, of ‘n gesprek lewer, of iets “nuuswaardig ” lewer nie.
    “Karma is a bitch!”

  • Charles

   Hallelujah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Antonie Geyser

  die dag toe hulle ons meegedeel het dat dit n ‘sonde’ (ek weet nie waar staan dit in die Bybel nie) is,as ons so eenkant ons wil hou, eenkant kerk toe wil gaan en ons almal hulle gegloo en dit beaam het, gaan dit al hoe slegter met ons en die land-raad is:moenie oogkontak maak nie, net dieselfde omdat hulle mensekinders is en ons mense is, verder die binneste, die ‘hart’ verskil

  • GrimKay

   Die Skrif klassifiseer hul nie as “mensekinders” nie…

 • GrimKay

  Hoekom moet blanke vroue jou vrees? Weet jy dan nie wie die blanke is en waar hul vandaan kom nie? Ken jou plek dvdv. Beweeg uit die pad uit, soos dit hoort, wanneer die uitverkore volk jou pad kruis. Ag jouself gelukkig dat jy in ons teenwoordigheid toegelaat word. Jy gaan die voorreg binnekort verloor.

  • More,
   hierdie afkorting van jou prikkel my, hehe; dvdv
   ek werk twee betekenisse uit.
   dier van die veld
   dienaar van die duiwel

   • Charles

    Hehe!!!!! Min of meer so iets…

 • Skisofreen

  Swart man sukkel nog om te verstaan wie die septer in die weste swaai. Die weste is ‘n vroue gesentreerde samelewing. ‘n Besoek aan enige winkelsentrum sal dit bevestig. Dit is bloot die gevolg van ons biologiese ontwikkeling. Die “alfas” is die huursoldate wat seker maak dat die res van ons, ons plekkie in die piramiede ken.

  Die skrywer moet nog leer dat dit tradisie in die weste is om op jou knieë te gaan en ‘n eed van “jou wens is my bevel” af te lê. Hy behoort dankbaar daarvoor te wees. Daar was ‘n tyd toe vroue-aanbidding nie so sterk was nie en dit het toe nie so goed gegaan met sy rasgenote nie.

 • sussie se vissie

  Nêrens lees ek enige BLANKE dame stap sommer bo-oor hom nie.
  Is immers klein-klein reeds geleer n ‘man’ stap/trap bo-oor strønt…en nie binne-in nie.

 • Charles

  Hehehe, LMGA. Die skepsels is elke dag besig om hulself EN HUL MEELOPERS, DIE kultuur en vryheid vernietigende DEMONRATS/Hoofstroompoepols al hoe dieper in te grawe in hul gat!

 • Rooikop

  Ongepoetste buffel – jy maak plek vir ‘n vrou – jy staan op vir haar, jy loop om haar. Maar nou praat ek weer met my westersaangeleerde maniere – in sy kultuur DWING jy respek af deur geweld, nie verkry dit deur goeie gedrag nie. Dit is hoekom die afrika kultuur en westerse kultuur nooit in vrede in een plek sal kan saamwoon nie.