New York Times se swart verslaggewer loods aanval op wit vroue

Deel op

‘n New York Times-verslaggewer Greg Howard, het ‘n opstel geskryf waarin “rassistiese” wit vroue skuldig bevind word omdat hulle nie ‘n “swartman vrees” nie, beweer hy in die koerant se “Race/Related” nuusbrief.

“Hoekom net en spesifiek wit vroue? Weier hulle om my te erken omdat hulle geleer is dat hulle swart mans moet vrees en dat enige erkenning van swart mans gevaar kan uitnooi?”

In sy opstel “Was dit rassisties,” het Greg Howard aangevoer dat wit vroue hom “heeltemal van die sypaadjie gedwing het” en nie uit sy pad wil kom nie.

“In sewe jaar van lewe en stap hier, het ek gevind dat die meeste mense hoflik stap – maar daardie wit vroue, ten minste wanneer ek in hul pad is, doen dit nie,” skryf Howard, wat alle wit vroue beskuldig dat hulle deur die bank rassisties is.

“Soms kyk hulle op hul fone. Ander kere is hulle in pare en groepe, en in gesprek. Maar dikwels kyk hulle vorentoe, deur my, as dit nie heeltemal by my verby is nie,” gaan hy voort in dieselfde goor trant.

“As wit vroue in my pad is, bly hulle byna altyd reguit aan loop en dwing my na die een kant sonder om hul koers te verander. Dit gebeur verskeie kere per dag; En ‘n paar keer ‘n week dwing wit vroue my heeltemal van die sypaadjie. In hierdie gevalle, wanneer ek in die straat of in die vullis staan ​​soos ‘n wit vrou verbystorm, breë skouers en tevrede, word ek woedend,” het Howard gesê.

“Weier hulle om my te erken, want om hul roete te verander sal wees om hul vrees te wys? Sien hulle my nie? Kan hulle my nie sien nie?” gaan hy te kere, duidelik in die greep van ‘n soort rasparanoia oor die stad se oorvol sypaadjies.

Die woedende Howard sê voorts: “In hierdie gevalle voel ek klein … Ek kom ook uit die pad, want as ‘n swartman het ek geleer dat lyfkontrole, stamp of om selfs teen ‘n ewekansige wit vrou te skuur, kan persoonlik gevaarlik wees.”

Dan Gainor, vise-president vir besigheid en kultuur by die Media Research Center, het aan Fox News gesê dat die opstel rassisties en bevooroordeeld was. “Kan jy jou voorstel dat die New York Times ‘n opstel publiseer waarin ‘n wit vrou kla oor hoe swart mans onbeskof is en dan blameer hulle dit op ras? Die koerant en die skrywer sal onder beleg wees,” het Gainor gesê.

“Die linkses se nuwe standaard is dat wit mense alles verkeerd doen – selfs om in die straat te loop,” het hy gesê. “The Times bevorder die tipiese liberale standaard. Alles wat links is, is reg en alles wat reg is, is verkeerd.”

“Hy is verward,” het Fox Sports1 se swart aanbieder Jason Whitlock, oor Howard gesê. “Hy is lief vir die vrugte van wit Amerika, maar hy wil die boom haat wat hulle geproduseer het.”

Howard se opstel het vurige kritiek uitgelok.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.