Tiende slagoffer van Manchester het ‘wit massamoord’ gevra

Martyn Hett, wat ook gesterf het in die ISIS-terreuraanval by die Manchester-arena, is hierdie week onthou as iemand wat “met passie en moed geleef het”, het die Britse poniekoerant, The Sun, berig. Die waarheid is egter dat Hett se oproepe vir massamoord van heteroseksuele “wit mans” en die verdediging van seksueel afwykende Moslems, nie die nuus gehaal het nie.

Die gay joernalis en reklame-bestuurder, is bevestig as die tiende slagoffer van die Manchester-terreuraanval. Hett was soek sedert Maandagaand se aanval ná die Ariana Grande-konsert wat 22 gedood het en meer as 50 ander beseer het.

Hett se dood is aangekondig deur sy gay kêrel Russell Hayward, op Twitter. Maar Hett het ietwat van ‘n problematiese Twitter-geskiedenis gehad.

Hier is ‘n paar van sy twiets:

“Ek stel massa-volksmoord voor” vir heteroseksuele wit mans.

“Die kommentaar draad oor die moslemaanval-storie [in Westminster, Londen] gee my ‘n senuwee-ineenstorting. Wit, Engelse rassiste wat beweer dat hulle onderdruk word.”

“Die grootste slagoffers van ISIS aanvalle was MOSLEMS.”

“Die aantal getroude moslem taxi-bestuurders wat my gratis huis toe geneem het in die hoop op ‘n vinnige “blowie”. [seksueel afwykende gedrag] Dit smelt my hart elke keer.”

Baie van die onlangse ISIS-aanvallers is “geassimileer” in die Weste in terme van hul “bevryde” seks, dwelms en alkoholgebruik. Die terreuraanvalle is egter uitgevoer om te verseker dat hulle hemel toe gaan nadat hulle hierdie godsdienstige sondes gepleeg het.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.
 • sussie se vissie

  ‘Blowie’ ??
  Enige meer ingeligde PRAAG-leser graag hierdie plaasdame inlig wat innie hel dit is/behels?
  Oorhandig ek n ‘blow torch’ aan my wederhelf as hy sweis…moet ek dan eerder vra: ‘ Soek jy n ‘blowie’ skat ‘?

  • Riaan Slabbert

   Lmga. Sussie, ek vermoed as jy DIT vir jou man vra, sal hy aangenaam verras glimag en sê Rerig skat? Asb ja!!!

   • Danny

    Hehe!! Lmga.

 • Mattewis Kat

  Nog ‘n “Elin Krantz”-tipe storie. Die huigelaar is nou self die verderf in ge-“blowie”. Mooi man!!

  • JDTAKL

   Ja wragtig.

 • Ou Transvaal

  Mag ek nou onbeheerst aan die lag gaan na die”qpee” presies dit gekry het waarvoor hy gepleit het ????

  • Danny

   Ja, jy mag met graagte 🙂 Ek gaan ook nou.

 • Joe Hall

  Nou ja toe.
  En daar toon die oorle’ hoernalus g’n respek vir die bekende sêding van sy landgenote op die eiland wat warm bier en koue kos geniet:
  “Be careful what you wish for”
  🙂

 • JDTAKL

  Moet nooit vir ander toe wens wat jy nie vir jouself wil he nie. Dit verstom my hoe maklik die linkses met geweld en geweldadige idees flankeer. Dit blyk dat geweld deel van die linkse ideologie is. Immers maak dit sin gegewe dat kommunisme (dink maar aan Stalin) die oorspring hiervan is.

  • Danny

   Presies dankie!!

 • Danny

  SIEK GEMORS.