Amerikaanse linkses is ‘onvoorspelbaar en op soek na identiteit’

Militêre historikus Victor Davis Hanson het aan die Daily Caller gesê dat daar ‘n “groot leuen” rondom “Russiese samespanning” is wat deur Demokrate en die media bevorder word.

In ‘n eksklusiewe onderhoud met die Daily Caller News Foundation, het hy voorgestel dat president Barack Obama gekonfronteer is met identiteitspolitiek en “die blou muur van die Demokrate het verkrummel,” en werkende mense teen die party gedraai. “Russiese bemoeiing” is toe gebruik om hul verkiesingsverlies te verduidelik.

Hy het Demokratiese leiers “afgeleef” genoem en jonger Demokratiese ondersteuners “onvoorspelbaar en op soek na ‘n identiteit”. Voormalige president Bill Clinton en Hillary Clinton was meer in die Russiese politiek betrokke as die meeste Republikeine, het Hanson gesê.

Toe die “groot leuen” van Russiese samespanning in die afgelope Amerikaanse presidentsverkiesing deur invloedryke Demokrate herhaal is, is twyfel gesaai en gerugte sonder bewyse versprei, maar nuwe verrassende bewyse van Obama se misdadige optrede teen Trump-ondersteuners sal oor die volgende ses maande rugbaar raak, het Hanson voorspel.

Eerder as om oplossings te vind om die kiesers van die werkersklas na die Demokratiese Party te lok, voorspel Hanson dat hulle ras, klas en geslag sal moet gebruik, asook klimaatsverandering en ander foefies wat deur Hollywood en die radikale elite uitgedink word.

Hanson het ook die opspraakwekkende en groeiende onverdraagsaamheid en kinderagtigheid op Amerikaanse kampusse bespreek, waar sprekers met verskillende sienings deurlopend verban en stilgemaak word deur linkses.

Oor aangeleenthede van identiteitspolitiek het Republikeine dikwels probeer om links te probeer lyk, en nie aktief teen rasse-, etniese en geslagsdrukgroepe opgetree nie. Die strategie was om minderhede nie teen te gaan nie in die hoop om ‘n groter deel van hul stemme te trek.

Daarom beweer Hanson dat die instelling van die Republikeinse Party in ‘n eksistensiële paradoks vasgevang bly, want sonder Donald Trump se pro-wit en nasionalistiese 2016-veldtog sou die GOP waarskynlik nie die verkiesing gewen het nie.

Trump glo dat 3 persent BBP-groei in die VSA en geen groot oorlog in die buiteland nie, ‘n ekonomiese nasionalisme kan bevorder om die hoofstroom “vryemark” -republikanisme te vervang.

Maar as die ekonomie traag bly of ‘n konflik ontwikkel in die buiteland, sal Trump sukkel om sy momentum te behou.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.
 • Suidpunt

  “Eerder as om oplossings te vind om die kiesers van die werkersklas na
  die Demokratiese Party te lok, voorspel Hanson dat hulle ras, klas en
  geslag sal moet gebruik, asook klimaatsverandering en ander foefies wat
  deur Hollywood en die radikale elite uitgedink word.”

  Met ander woorde – die Gr.10-geskiedenisklas van die mislukte Oos-Duitsland gebruik. Mense wil net nie daaruit leer nie. Snaaks dat niemand in hul menigte na die Sowjetunie destyds getrek het nie. Ek is seker die VN sou jou die vergunning toegestaan het.

  • G

   Die uitverkorenes se korf-gedrag beteken nie dat hulle heuning kan maak nie. Dis in wese ‘n parasiet wat sy gasheer vernietig. Hulle is geteel om dit te doen.

  • Hans Onrust

   Kijk eens hoe bv. Berthold Brecht destijds snel afbrandde in Oost Berlijn.

   Kent u dit liedje van Reinhard Mey al, Suidpunt ?

  • Miskien begryp ons nie die hoeveelheid belegging wat die Geldmag al in die Nuwe Wereld Orde ingepomp het terwyl die Christene en Konserwatiewes sluimer, slaap, versuim en ginnegaap nie. Elke span wat op eie terme die leisels as regeerders van die Nuwe Orde wil opneem, hetsy in Rome of Jerusalem, druk nou voluit en gebruik enige foefie of feit om die stryd te voer. Daarom is ‘n nuwe President vir SA ook nie so eenvoudig nie. Daar word eenvoudig te veel deur die internasionale magte en al die “nodige begogelende inlywings” ge-investeer om sommer nou bv. ‘n nuwe President in SA of die DRK toe te laat, al skreeu, kerm, brand, hofsaak en betoog die “demokratiese burgers” saam met toyi-toyi, brand Coligny af, met “Nazi” plakkate of met rooi balonne.

  • Charles

   Presies my punt ook Suidpunt. Oor die Nazi’s (miskien omdat hulle nasionalisties en patrioties was, wat nou ‘n vloekwoord in libtard geledere is) en hul oenskynlike wandade is die media en wereld elite en establishment aldag-heeldag besig om gal te braak asof dit hulle gunsteling tydverdyf is. Maar oor die wreedaardige en onmenslike Marxisme(waaronder sosialisme en kommunisme), die werklike booswig STALIN, en MAO Tse-Toeng- TJOEPSTIL!
   Dink hulle ons is SO DOM? Ek het nuus vir hulle, hulle toertjies is op ‘n einde.
   Die HELE GROOT LEUEN (demokratiese liberalisme) gaan nog, en is besig, om ontbloot te word.
   Ek het al ‘n wereld geskiedkundige kenmerk opgetel: dikwels verander simpatie en empatie teenoor onderdrukte volke ( Boer en die Jode) na ‘n onverdraagsaamheid en veglustigheid teenoor die einste volke wie eers luidrugtig ondersteun is. Die aksies van die volke NA hulle onderdukking en die effek wat dit kon he op hulle ywer en wil om onafhanklikheid en selfverwesenliking, word dan nie in ag geneem wanneer die einste volke waarvoor en vir wie se aksies daar begrip behoort te wees, papgedruk en as verfoelik afgemaak word nie.

 • John

  Die era van massa burokrasie in die weste kom met rukke en spuite tot stilstand. Die voorland van multi-culti is `n terugkeer na a vorm van ras gebaseerde feudalisme. Die “minderhede” binne die groter empire met die sterkste etniese groepsverband sal bietjie vir bietjie `n soort van gesag op hul eie word met al minder teenstand vanaf die groter burokrasie.
  Op die ou einde van die dag gaan die wit man waaskynlik die swakste van alle groeperings daar uit sien, en ek kan myself voorstel, hulle sal steeds tweespalt ervaar in die sin dat daar altyd een halfte sal wees wie wil gat lek en die ander halfte aankla by die gene by wie hulle gat lek om voortdurend hul guns te wen..

  Big government is `n gedrog wat jou kultuur opvreet. En hoe armer die wereld word hoe meer moet westerse regerings na links draai.

  Ek weet wragtig nie waarom daar nog steeds Afrikaners is wie reken dat hulle toekoms deur Suid Afrika se RNE opgepas word nie. En dit verstom my dat sg. leiers en aspirant leiers soos Piet Muller met pluss en Dan Roodt met alle mag en krag `n mikroskopies klein minderheid wil gaan verteenwoordig daar.

  • Hans Onrust
 • Vicky

  Hierdie hele artikel is bog. Die Jode (Vader van linksheid) het ‘n vaste, konktrete, onverslaanbare identiteit.

  • Hans Onrust

   vast ?
   De ‘kike’ ?

 • Charles

  Meneer Hanson praat die waarheid en werklik sin, met ‘n goeie dosis logika. Die “Demonrat” Party is werklik in ‘n krisis gedompel, en val van een belaglike uitlating en katasfrofe na die volgende. Dis skreeusnaaks eintlik; maar op ‘n punt raak dit vervelig.
  Die libtards se uitlatings laat mens dink dat die werklikheid vreemder as realiteit is. Dit is werklik asof ‘n deel van die VSA heeltemal siek is, en hulle koppe verloor het. Ek dink somtyds President Trump lag seker sy gat af vir DIE petalje wat hom afspeel, asof die linkse kwasi-kommuniste en aanhangsers van sosialisme ‘n onblusbare en ongebreidelde lus vir moelikheid-soek en moeilikheidmaak het, en die Vader behoed jou, jy kan met geen hoeveelheid logika en rasionalisme hulle oortuig nie. Wat opval, is ook die EKSTREME ONVERDRAAGSAAMHEID wat ‘n kenmerk van iemand is wat HEELTEMAL uit voeling met homself en sy aanhangers is.

  Dit voel werklik asof die VSA oppad is na burgeroorlog, en wat nog opval van die “demonrats” is dat hulle die ou sosialisties-kommunistiese taktiek gebruik om iemand van ‘n kenmerk of eienskappe te beskuldig wat jyself beoefen, tentoonstel, of wat jy in effek is. Gelukkig het die Amerikaanse bevolking (en ek moet se stadigaan die wereld bevolking ook, OF HULLE IS BESIG) wakker geskrik en deur die leuens van die internasionalistiese/globalistiese/multikulturele-“almal-is BLY:( partytjie” en establishment begin sien. Die 4de Stand het ALLE GELOOFWAARDIGHEID verloor(behalwe vir ‘n paar manipuleerbare Soros dissipels en die gebreinspoelde libtards).

  Maak geen fout nie, Soros verag Trump en wil probeer om weg te doen met die nou-reeds geliefde en skynende President van die VSA.
  Wat interessant is, is dat die “demonrat” Party in ‘n oogwink so VER links beweeg het dat die tradisionele Demokratiese Party; EN VAN GROOT belang; hulle natuurlike ondersteuners, vervreemd is van hulself en van die party, en eerder Republikeins stem. Ek weet trouens nie of die ou demokratiese party ooit weer sal herstel nie en is daar dalk nou geleentheid vir ‘n nuwe, meer sentrale Party om die leemte oor te neem wat gelaat is deur die “demonrats” wat nou maar eerder die “Marxistiese Party” kan heet. Daarom sal die” Demonrats”, indien ooit weer, nie maklik ingestem word nie en dit geld vir die Senaat ook.

  Ek voorspel dat een van die redes vir die vreemde gedrag van die libtards is(welke gedrag GLAD nie ooreenstem met tradisionale liberalisme nie) dat die libtard snowflakes en elite establishment plus die media en “verby siek”
  “akademici” (omdat hulle gedrag dit al hoe meer aandui, derhalwe, dit is ‘n gepaste verduideliking oor waarom hulle so uiters, uiters hipokrities voorkom) begin besef nes die res van die wereld ( en met die verkiesing van President Trump, wat lynreg in stryd is met die “nou al hopeloos, brandsiek en verfoeilike” liberaal demokratiese waardes) dat die einste waardes wat d.m.v. die sosiale demokrasie op hulle afgedwing was en waarmee hulle grootgeword het vals en onreg is, daarom die einste gedrag van die libtard linkses wat neig om ‘n spieelbeeld te wees, en presies dit te wees, waarteen hulle oenskynlik veg, Dus; ‘n goeie dosis gebrek aan identiteit gekoppel aan ideologiese verwarring, gebrek aan verstand en ‘n bree oorsig oor wereld geskiedkundige strominge en hoe hulle en hulle kultuur inpas in die wereld en kognititiewe dissonansie. Dit is in my mening werklik grootliks te wyte aan die snowflake effek, wat niks minder is nie as identiteitlose, karakterlose mensies wat nie behoorlik kan funksioneer nie(daarom die kognitiewe dissonansie), besluiteloos is en nie opgewasse is teen die werklikhede, uitdagings en realiteite van die werklike wereld daarbuite nie.
  Dit sal ‘n sterk hand neem om die VSA reg te ruk en orde te herstel, en hopelik is President Donald John Trump die persoon vir wie God die yslike taak opgele het, aangesien hy en sy span hulle sover goed van hul taak kwyt