Potgooi: Shelley Garland en die hoofstroommedia-krisis

Deel op

Dan Roodt bespreek die geloofwaardigheidskrisis van die hoofstroommedia, na aanleiding van die artikel of tirade teen wit mans wat Huffington Post South Africa, ‘n publikasie van Media 24, onder ‘n skuilnaam gepubliseer het.

      Shelley Garland en die Hoofstroommedia

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.