Twee bruin plaasaanvallers voor in Luckhoff

Deel op

Twee vermeende bruin plaasaanvallers is terug in die Luckhoff-landdroshof. Hulle sal na verwagting vandag verskyn in verband met die aanval op ‘n bejaarde egpaar op hul plaas naby die dorp, in die Vrystaat.

David Kanon, 41, en Shadrack Diffel, 35, staan ​​tereg op aanklagte van roof met verswarende omstandighede. Hulle is in polisie-aanhouding.

Dit volg nadat Rudolf en Aletta van Heerden, beide in hul sewentigs, oorval en aangerand is in hul plaashuis by Avondsrus verlede maand.

Die twee bruin verdagtes het gevlug met die voertuig die egpaar ná die diefstal, van onder andere, geld, vuurwapens en selfone. Die gesteelde voertuig is later gevind by die Havenga-brug op die Petrusville-pad.

Die aanvallers het daarna blykbaar ander vervoer gereël.

Die mans is in hegtenis geneem in Roodepan, Kimberley. Ten tyde het die polisie gesê hulle was in besit van eiendom van die Van Heerdens. Hulle het sedertdien ook in die Kimberley-landdroshof verskyn op aanklagte van die besit van gesteelde goedere.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.