Brandbestryding sukkel met Du Toitskloof se vlamme

Deel op

Die Du Toitskloof-pas bly gesluit terwyl brandbestryders steeds poog om ‘n brand te blus wat oornag bo teen die bergpas buite die Paarl uitgebreek het.

Ten minste vier helikopters en 50 brandbestryders is ontplooi.

Inwoners is uit nabygeleë huise na veiligheid geneem met die brand wat buite beheer woed en oor die pad gespring het.

Motoriste word aangeraai om die Hugenote-tonnel op dit N1 as alternatiewe roete te gebruik.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.