Petrolprys weer op

Deel op

Die petrolprys gaan om middernag met 29 sent per liter styg en dié van diesel met 21 sent per liter.

Die departement van Energie het Vrydag heuning by die bitter medisyne probeer voeg deur te verklaar dat die Rand in die tweede helfte van Januarie verstewig het, en dus daartoe gelei het dat die styging minder is as wat aanvanklik verwag is.

Die Automobiel Assosiasie het ook gesê internasionale oliepryse toon ‘n opwaartse neiging.

Die AA sê verbruikers moet nie in die mediumtermyn laer brandstrofpryse verwag nie, omdat die rand gevoelig bly vir politieke woelinge.

Paraffien word 17 sent duurder per liter en huishoudelike gas sal 21 sent per kilogram duurder wees.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.