Marine Le Pen bring besoek aan Trump Tower

'n Steelfoto van Marine Le Pen in die Trump-toring in New York, in geselskap van Louis Aliot (met sy rug na die kamera, regs) en twee ander mans.
Deel op

Die Franse presidentskandidaat van die nasionalistiese Front National het gisteraand Suid-Afrikaanse tyd besoek gebring aan die Trump Tower in New York, hoofkwartier van mnr. Donald Trump. Sy is ook afgeneem in die geselskap van drie mans: haar metgesel en visepresident van die party, Louis Aliot, tesame met Guido “George” Lombardi en Le Pen se internasionale raadgewer, Ludovic De Danne.

Lombardi beskik volgens berigte oor bande met Europese patriotiese partye, maar is ook — volgens Politico — ‘n lid van die Trump-span. Hy woon self in die Trump-toring.

Marine Le Pen het haar besoek aan New York as “privaat” beskryf, maar tans gis heelwat media oor die besoek. Self wou sy nie sê of daar enige ontmoetings met Donald Trump sou plaasvind nie, terwyl die Trump-span volgens die BCC gesê het dat “daar geen vergaderings sou plaasvind nie”. ‘n Privaat of informele ontmoeting met Trump is dus nie uitgesluit nie.

Volgens die huidige meningsopnames in Frankryk behoort Madame Le Pen deur te dring tot die tweede en finale rondte van die presidentsverkiesing in dié land wat aan die begin van Mei gehou sal word. Haar grootste teenstanders tans is Manuel Valls van die Sosialistiese Party en François Fillon van die Republikeine. Die onafhanklike kandidaat Emanuel Macron geniet ook beduidende steun en dit is moontlik dat hy beter as Valls tydens die eerste rondte van die verkiesing einde April mag vaar.

 

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.