Stewels ontspoor humor

Deel op

Soms kan onbedoelde foute aan vervaardigers nagmerries besorg. Een só ‘n geval is Polar Fox se mansstewels, wat hul fout te laat agtergekom het.

Die stewels is goed gemaak en dien hul doel wat skoeisel betref, maar hulle verberg ‘n nare geheim.

Dit het na vore gekom dat die voetspoor van die patroon op die sool ‘swastikas’ op die grond afdruk.

Die spoor van die stewel het intussen gelei tot ‘n stortvloed van ‘n kliënteresensies oor die produk waarin woordspel wat verband hou met die Holocaust en Nazi’s gebruik word.

Conal International Trading Inc, in Kalifornië, sê hulle gaan stewels van die mark onttrek.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.