Brief: Mike Cernovich teen die wêreld

Mike Cernovich

Alles het met hierdie twiet begin.

Mike Cernovich, ‘n figuur in die Amerikaanse, jammer internasionale, alt-regse beweging het Donderdag ‘n reeks Twiets geskryf oor die huidige situasie in Suid-Afrika. Bewerings dat die blanke minderheid onderdruk en selfs uitgemoor word, het ‘n herrie onder Suid-Afrika se media-elite veroorsaak.

Ek het persoonlik vir Cernovich op Facebook ingelig dat Suid-Afrika as land nie spraakvryheid geniet nie. Eers het Indiese redaktrises soos Ranjeni Munusamy dit ontken, maar ‘n swerm linkses soos die propagandis en Boerehater Eusebius McKaiser en onse vriendin Nechama Brodie het ingespring om te bevestig dat Suid-Afrika se spraakwette van die strengste ter wêreld is.

Brodie het onmiddellik aangedring dat Cernovich summier verbied word om na Suid-Afrika te reis. Suid-Afrika het reeds vanjaar die dominee Steven Anderson toegang tot die land geweier. Richard Spencer, Michael Savage en Louis Farrakhan is op ‘n lys van mense wat nie na Brittanje mag reis nie. Vroeër dié jaar was daar ook ‘n mislukte veldtog om Steve Hofmeyr te verbied om na Holland te reis vir sy gesprek met Martin Bosma.

Cernovich se aanhangers word beskryf as “un-kind”. Die groot ironie is dat die konsep “un-kind” meer walglik is as enigiets wat Cernovich gesê het. Is die Arabiese woord “kaffer” nie maar net n ander manier om “un-kind” te sê nie? Daar word volgens my nou openlik na individue wat alt-regse sienings deel as “kaffers” verwys. Brodie sal nie vir hierdie taalgebruik tronk toe gaan nie. Net soos Pierre de Vos vir al sy jare van anti-blanke, anti-Westerse beledegings beloon word. Geregtigheid in Suid-Afrika swaai nie albei kante toe nie. Leer hierdie les en leer hom vinnig.

Ek maak uit hierdie gebeure die volgende afleiding: Klein groepies mense beheer ons land en wêreld. Klein organisasies soos AfriCheck (wat terloops deur George Soros befonds word) het nou die reg om te besluit “oor die lewe en die dood”.

Ek het Vrydag in ‘n private boodskap aan Dr. Dan gese:

“As jy die Cernovich-skokgolwe analiseer kom jy 3 dinge agter:
1) SA lewe in ‘n ander dimensie
2) Blankes wêreldwyd ondersteun ons en sal miljoene van ons toegang gee na hulle lande as hulle ooit “wit nasionalistiese” partye aan bewind kry.
3) Blankes in SA word gehaat deur die media/intelligentsia.”

– Vicky

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.
 • Dit lyk darem of Trump ‘n paar regse en linkse tonge losgemaak het sodat die ware kleure van elke span op die baie ongelyke speelveld met dinamiese i.p.v. statiese doelpale duideliker uitstaan. Die Volksmoord op die blanke Afrikaner is net moontlik omrede die “Christelike” kerk, die (Boere) Afrikaner en die groot internasionale gemeenskap daar buite doof-stom is vir reg en geregtigheid. Ons is die grootste rolspelers in ons eie dilemma. Saamstaan, saamwerk en fokus, met gedurige kommunikasie op elke moontlike terrein, tesame met doelgerigde aksies tot effektiewe selfbestuur, selfbeskikking en burgerlike beskerming bly kritiek noodsaaklik maar dikwels noodlottig afgeskeep. Selfs binne Afrika is daar enkele stemme vir geregtigheid, soos die van professor Patrick Loch Otieno Lumumba in Kenya. Hoe gouer ons vriende maak met Christene, eendersdenkendes en selfs met die kontinent waarheen ons voorouers verkies het om te migreer onder vervolging en ekonomiese druk jare gelede, hoe beter meen ek. Daar is verseker praktiese aksies uit eie geldere wat uiters waardevolle inspraakmakers soos Mike Cernovich se waarheid moet staaf en versterk.

 • Ou Transvaal

  Dit blyk dat Cernovich ‘n werklike aanwins vir ons sal wees …en juis om die rede uit SA gehou sal word .
  Ek is van opinie dat onderdrukkende rasbytende gedagte polisie nou die Afrika ondervinding moet beleef soos ons mense nou al jare moet duld en die ander wang draai ,ons het klaar gebloei!!!
  Hulle moet ondervind dat daar GEEN regse gevaar is nie en dat al hul pyn ontspring van die veel geliefde “NAASTE” , natuurlik met (((hulle))) hulp en aanmoediging.

  • Die vraag is dan of SA ‘n Diplomaat kan keur wat ‘n ander land hierna stuur? Sou dit nie as ‘n belediging gesien word deur die betrokke land nie, en watse implikasies sal dit dan vir die Diplomatieke verhouding inhou? Die geraas kom uit die linkse media en nie noodwendig van die staat nie, ek glo tog dat die staat hom nie sal weier nie, jy byt mos nie die hand wat jou voer nie.

   • Ou Transvaal

    Onthou dat hierdie regering slegs die sal steun wat vir hulle ietsie in die sak sal bring soos groot geld (((kapitaliste))) selfs al is dit totaal strydig met gesonde verstand , die woord prostitusie sal beskrywend wees .

   • Vicky

    Ek sien jy wikkel op Twitter, gee hulle gas.

 • Inconvenient Truth
 • Götterdammerung

  Kate Wilkinson van AfrikaCheck voer toe mos aan dat geen organisasie het “genocide” in Suid Afrika bepaal nie. Ek wys haar daarop dat GenocideWatch ons op vlak 6 van 8 het EN dat al hierdie sogenaamde organisasies die volksmoorde in Rwanda, Kosovo, DRC, Sudan, Suid Sudan ens heeltemal gemis het en dat hulle weereens die dreigende volksmoord in Burundi mis raak sy mos toe kinderagtig en snou my ad hominems toe. Hierdie mense se intellektuele spense is leeg.

 • Rooikop

  En ons liewe “Maatjies” wat sooooooo lief is vir die DA moet kennis neem van die volgende:

  http://www.politicsweb.co.za/opinion/racial-quotas-some-questions-for-the-da

  Soos ek al baie tevore gesê het – GEEN verskil in ANC en DA ideologie nie. Die DA is egter meer effektief met implementering so hulle gaan vinniger en meer effektief transformeer as wat die ANC dit ooit kon doen.

 • Fork

  Ek glo die enigste oplossing vir die wittes van Suid Afrika is om die land te verlaat. Let wel ek se wittes en nie net Boere nie. Daar is ander wittes wat presies dieselfde voel.
  Beslis geen nut om Europa toe te gaan nie.
  Daar is GEEN toekoms in Suid Afrika vir jou as jy wit is nie.
  Ek se nog dat Amerika moet dit makliker maak vir wit Suid Afrikaners om hulle daar te vestig.
  Laat Suid Afrika ten gronde gaan.
  Ons is so naby aan ‘n Zimbabwe situasie

 • Vicky
  • Johan

   Vicky, ek is totaal onkundig oor twitter, facebook en sulke goeters. Dus, sien my vraag in hierdie lig.
   Is dit moontlik dat Brodie haar dreigement van “we will get you blocked faster than that homophobic pastor” kan uitvoer?
   Indien wel, wat kan teen haar gedoen word om haar te blok?
   Is daar maniere om diesulkes in eie munt terug te betaal dermate dat hulle glad nie gebruik kan maak van sosiale media nie – kan ‘n sosiale media “oorlog” ontketen word?

   • Vicky

    Brodie se stam beheer SA se regering 100%. Hulle het die mag om oor die lewe en die dood te besluit.

  • G

   Nie so sterk op logika hierdie leë blik nie. Hoe werk ‘block’ saam met ‘free speech’?

   • Vicky

    Brei uit asb?

    • G

     Die Brood se logika ontbreek as sy dink om iemand te blok gaan vryheid van spraak bevorder. Dis die moeilikheid met die “hive mind”. Te histeries om te kan dink.

 • Duncan Gill
 • Fork

  Ek het weereens op die artikel afgekom. Ek hoop so die ou word aangewys die ambassedeur.
  Dink nie dis so maklik dan om die ou te verbied om SA in te kom nie.
  Ha