Hittegolf oor grootste deel van die land

Deel op

Suid-Afrikaners kan hulself gereed maak vir ‘n hittegolf.

Die stygende temerature sal die grootste deel van die land vandag raak.

In die noordelike dele van die land sal na verwagting by 40 grade gaan draai.

Die Suid-Afrikaanse Weerburo voorspel die hittegolf sal na verwagting tot Maandag duur.

Sover loop Gauteng, plekke in die Noordwes- en Limpopo-provinsies, asook Ermelo en die Mpumalanga-platorand deur.

Neem deel aan die gesprek en lewer gerus hier onder kommentaar!

L.W. U gebruik die Disqus-kommentaarafdeling op eie risiko en PRAAG, die redaksie of enige verwante persone of entiteite aanvaar geen verantwoordelikheid vir u kommentaar en watter gevolge ook al daaruit mag voortspruit nie. Terselfdertyd vereis ons dat u ter wille van beskaafdheid, redelikheid en die gerief van ander gebruikers, u sal weerhou van kwetsende taalgebruik, vloekwoorde, persoonlike aanvalle op medegebruikers, twissoekery en algemene "trol"-gedrag. Enigeen wat só 'n laspos word, sal summier verbied word en sy IP-adres sal insgelyks versper word. Ons sal ook nie huiwer om, waar nodig, kriminele klagte aanhangig te maak teen individue wat hulle aan dreigemente, teistering of intimidasie skuldig maak nie.